Meningkatkan Pengalaman Internet Harian Anda dengan CelcomDigi Fiber untuk Kehidupan yang Lebih Mudah!

Shopee Sale


Bila dah ada rumah, tak kiralah menyewa atau hartanah sendiri, mesti ada rasa nak naik taraf mengikut cita rasa sehingga selesa. Lagi-lagi kalau bab teknologi seperti peranti pintar dan pelan Internet yang sesuai. 

Kalau korang nak tahu, sebenarnya CelcomDigi Fiber boleh bantu korang merealisasikan dan transform kehidupan korang menjadi lebih mudah tau! 

Macam mana tu? Ha…ini min kongsi 3 peranti pintar kediaman terbaik dari CelcomDigi dengan harga yang jauh lebih berbaloi dan wajib ada dekat rumah. Siap boleh berjimat lagi tau! Jom check-it-out!

1. Xiaomi Robot Vacuum E10

Buat korang yang rasa rumah tu berhabuk 24 jam, dah boleh mula guna Xiaomi robot vacuum ni. Bukan apa, kadang-kadang sebahagian daripada rumah kita contohnya karpet dan setiap sudut rumah akan ada bulu kucing lah, makanan tumpah lah. Hmmm…macam-macam lagi.

Nak menyapu dan bersihkan semua tu leceh dan lambat pula kerjanya. Jadi, robot vacuum ni lah satu-satunya penyelamat yang ada kan? Guna benda ni je, tau-tau rumah pun bersih dan segar je.

Bukan tu je, kalau korang takde dekat rumah pun, korang masih boleh gunakan robot vacuum ni hanya dengan satu klik di telefon korang saja. Mudah kan! 

Paling penting, ianya sangat lah jimat tau, hanya daripada RM2/sehari untuk 12 bulan kalau korang add-on device macam ni terus melalui CelcomDigi Fiber daripada beli dekat luar. Dapat penjimatan sehingga RM350, siapa tak nak kan?  

Sambil-sambil guna CelcomDigi Fiber untuk rumah, dapat pula peranti pintar macam ni, memang perfect lah rumah korang tu nanti! 

2. Smart Pet Keeper Bundle

Mana pencinta kucing tu, haaa korang kena ada bundle smart pet keeper ni dekat rumah tau. Ia tersedia dengan Xiaomi Smart Pet Fountain dan Xiaomi Smart Pet Food Feeder

Ia bukan saja memudahkan rutin harian tapi sangat penting untuk korang yang selalu keluar pergi kerja, nak balik kampung atau bercuti lama tu. Memang tak perlu risau lagi.

Cara guna smart pet keeper ni pun senang je, korang tinggal set masa, nanti automatik makanan dan minuman tu akan keluar. Korang jangan risau, makanan tu pula akan kekal fresh dan bersih je. 

Jadi, selamat untuk anak-anak bulus korang dan takdelah kucing tu berlapar dahaga kalau korang takde dekat rumah kan…

Kini, dengan CelcomDigi Fiber korang dapat memiliki peranti yang canggih ini dengan penjimatan sebanyak RM254. Syok kan?

3. Samsung 75”  Crystal 4K UHD Smart TV

Kredit:

Kenapa min cakap Samsung TV? Ini disebabkan ia merupakan salah satu pilihan Smart TV terbaik pada era moden ini. Ada pelbagai feature yang ditawarkan dan ia ciri memberikan pengalaman terbaik untuk menonton dengan sambungan ke Internet dan menikmati bersama keluarga/rakan di 

Bukan tu je, Samsung TV ini juga mempunyai resolusi tinggi 4K, dan banyak ciri tambahan semuanya ada pada Smart Hub TV. Korang juga boleh hubungkan kepada platform lain contohnya Netflix, Sooka dan banyak lagi.

Semua ini dengan CelcomDigi Fiber dari RM6/sehari untuk 24 bulan & penjimatan sehingga RM1,922.

Paling penting, CelcomDigi Fiber kini melancarkan promo eksklusif sempena Perayaan Tahun Baru Cina. Korang kena cepat dapatkan bundle Samsung TVni tau, sangat berbaloi dan dapat pula diskaun sehingga 39%.

Tunggu apa lagi? Dengan harga RM4,493, korang akan mendapat Samsung TV 75” dan Soundbar B-Series yang bernilai RM7,398. Sedar tak sedar, korang dah jimat sebahyak RM2,905 wehhh. 

Paling penting, korang kena cepat dapatkan TV ni tau sebab sekarang memang CelcomDifi Fiber baru melancarkan Samsung Bundle sempena Perayaan Tahun Baru Cina!

Dengan harga RM4,493, korang akan mendapat Samsung TV 75” dan Soundbar B-Series yang bernilai RM7,398. Sedar tak sedar, korang dah jimat sebanyak RM2905 wehhh. 

Lepasni senang lah kalau korang nak tengok tv, layan drama korea atau main Playstation 5 sebab ia akan jadi lebih smooth dan menarik sebab skrin dia besar dan puas hati dengan Internet ultrapantas. 

Fuhhh! Berbaloi ni, memang takkan dapat dekat tempat lain! Klik di sini untuk info lanjut. 

Nak lagi power, korang gandingkan peranti pintar itu yang berharga lebih jimat, murah dan berbaloi dengan sambungan CelcomDigi Fiber 300Mbps & ke atas! 

Berita baik untuk korang! Ha…CelcomDigi Fiber kini menawarkan rangkaian luas produk dan perkhidmatan sambungan rumah yang dipasangkan dengan pelan gentian ultrapantas dan mampu milik berkelajuan sehingga 1Gbps. 

MENARIK:  Bukan Lagi Mimpi, Ini Caranya Untuk Korang Menang Sebuah BMW iX2

Berita baik untuk korang! Ha…CelcomDigi Fiber kini menawarkan rangkaian luas produk dan perkhidmatan sambungan rumah yang dipasangkan dengan pelan gentian ultrapantas dan mampu milik berkelajuan sehingga 1Gbps. 

CelcomDigi Fiber juga ada menawarkan pelbagai tawaran tambahan peranti rumah terbaik dari hanya RM2/hari. 

Sama ada permainan, rumah pintar atau hiburan, korang boleh memasangkan pelan CelcomDigi Fiber 300Mbps dan membayangkan semula ruang kediaman itu mengikut kemahuan korang untuk mendapatkan nilai terbaik. 

Selain itu, korang juga boleh dapatkan PlayStation®5 Digital Edition, Clean & Cool Air bundle, Samsung Smart TV dan banyak lagi. 

Lagipun, tak perlu nak bayar sekaligus untuk memiliki peranti idaman korang kerana kini terdapat pelan ansuran tersedia dengan PayFlex™ on Beyond Card tersedia untuk item melebihi RM100 dan ke bawah RM2500 dan Pelan Pembayaran Mudah (12/24 bulan) tersedia untuk item melebihi RM500. Bestkan! 

Sesuai lah untuk korang yang menaik taraf gaya hidup digital tu. Dari permainan, hiburan dan macam-macam lagi korang boleh nikmati dengan CelcomDigi Fiber ni!

Nikmati pelan fiber harga terendah kalau korang gandingkan dengan talian CelcomDigi Postpaid 5G , Celcom atau Digi Postpaid. 

Korang boleh menikmati pelan 300Mbps pada harga purata RM97 sebulan dengan tawaran promosi pelancaran percuma selama 6 bulan apabila digandingkan dengan talian CelcomDigi Postpaid 5G, Celcom atau Digi Postpaid. 

Siap boleh jimat sehingga RM1,000 tau, hebatnya!

Harga purata sebulan selepas mengambil kira promosi 6 bulan PERCUMA

Bagi pelanggan CelcomDigi Fiber sedia ada, komitmen bulanan anda akan diselaraskan secara automatik mengikut pelan terkini.

Bukan tu saja,CelcomDigi Fiber juga menawarkan lebih banyak penyelesaian untuk korang kekal berhubung dansesuai dengan semua gaya hidup digital. 

Kini anda bolehmerasai pengalaman gaming , hiburan yang mantap dan banyak lagi kelebihan dengan Fibre-To-The-Room (FTTR) & 5G Home WiFi.

Antaranya: 

1. CelcomDigi FTTR (Fibre-To-The-Room) –  Internet ultrapantas dan stabil di setiap bilik

  • Pasang router terus ke bilik korang untuk menikmati liputan menyeluruh di setiap penjuru, tanpa titik buta. 
  • Penyelesaian terbaik untuk pemain game yang memerlukan Internet yang pantas dari hanya RM60/bln.
  • Internet konsisten sehingga 1GBPS di setiap penjuru kediaman anda.

Kalau korang pasang FTTR ni dekat setiap penjuru bilik atau rumah korang, nak main video game atau PC game sekalipun, sangat smooth dan pantas je! 

Percaya lah, tak akan lag wehh line korang. 

  1. CelcomDigi 5G Home WiFi – 5G segera tersedia untuk kediaman korang
  • Router & Plan RM149/bulan – Premium Dual Band 4G/5G Router bernilai RM1,899 (original, disertakan dengan waranti penuh) 
  • Pelan SIM sahaja hanya RM99/bulan
  • Kelajuan fiber dengan kuota 5G tanpa had
  • Tak perlu tunggu, tiada pemasangan diperlukan
  • Mudah alih dan hanya buka & sambung, mudah untuk mendapatkan Internet 5G segera 
  • Boleh sambungkan sehingga 30 peranti pada masa yang sama

Pelan ini pula sesuai bagi korang yang menyewa, contohnya student atau bekerja di negeri lain, inilah solusi anda untuk mendapatkan Internet 5G segera. . 

Memang sangat jimat dan tak payah susah-susah untuk berebut untuk dapatkan kelajuan Internet 5G tanpa had! 

Selain itu, korang pun boleh kekal berhubung dengan capaian Internet yang jauh lebih jimat.  

Jadi, tunggu apa lagi jom cetuskan imaginasi kediaman anda dengan pengalaman fiber terbaik!

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular