Radin Reveals Having a Collection of Up to 800 Pairs of Shoes

Shopee Sale


Baru-baru ini, pengacara dan juga penyampai radio, Radin mendedahkan dia pernah mempunyai sebanyak 800 pasang kasut di rumah.

‘Tinggal 400 pasang’

Menerusi hantaran video di TikTok, Radin atau nama sebenarnya, Radin Amir Affendy Ahmad Aruani berkongsi kisah mengenai koleksi kasutnya ketika hadir sebagai tetamu di podcast, aktres Amelia Henderson.

Menurut Radin, tidak semua koleksi kasut itu dibelinya, ada juga yang dia terima daripada pemberian orang lain.

Ada yang bagi, ada yang dapat , ada yang beli dan ada satu masa tuh saya pernah kira ada 800 pasang. Sebab itu, kasut itu membantu saya jual-jual.

Kini, kasut Radin hanya tinggal 400 pasang sahaja selepas dia menjual separuh daripadanya. Malah, ada juga kasut yang sudah koyak dan juga rosak disebabkan lama terbiar.

Jadi sekarang dah kurang, hanya tinggal 400 pasang je.

Selain jual dan bagi orang, kasut itu koyak ataupun rosak. Tapak kasut kalau lama tak pakai, tambah-tambah kasut kulit, tapak akan lekang.

Tambah pengacara berusia 32 tahun itu, rumahnya juga seperti ‘bundle’ kerana terlampau banyak kasut yang ada.

MENARIK:  [VIDEO] DSV Hadiahkan Bibik Al-Quran Saiz Besar – ‘Dia Terpaksa Baca Guna Handphone Walaupun Mata Tak Nampak Sangat’

Walau bagaimanapun, Radin juga mendedahkan bahawa tidak semua kasut tersebut dipakainya, ada juga yang diberi kepada orang lain.

Kalau awak pergi rumah saya, dah macam bundle dah. Tak semua saya pakai, banyak je tak pakai.

Video

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular