‘Akak Doakan Kau Rujuk Semula Dengan Laki Kau Dik’ – Zarina Zainuddin

Shopee Sale


Pelakon, Zarina Zainuddin mencuri perhatian apabila mendoakan penyanyi, Adira Suhaimi dan bekas suaminya iaitu Datuk Red agar rujuk semula.

Doa agar rujuk semula

Menerusi ruangan komen Instagram , Zarina atau nama sebenarnya Nur Zarina Mohd Zainuddin meninggalkan komen terhadap artikel melibatkan Adira yang seakan memberi bayangan mahu rujuk semula dengan bekas suaminya itu.

Akak doakan kau rujuk balik dengan bekas laki kau, amin. Duit cari sama-sama, susah sama-sama dan senang pun sama-sama.

Dia ja yang faham kau walau sebenarnya dia buat buat tak faham.

Tambah pelakon drama ‘Seindah Sakura’ itu lagi, dia bersetuju dengan kata-kata spontan Adira  mengenai mengenali orang lain di kala usia semakin meningkat merupakan perkara yang membuang masa.

Yela, kita dah ada anak, lelaki lain nak kita ja pun buat apa? Baik cari orang yang betul-betul anak kita sayang jadi tak perlu nak paksa anak tu terima orang baru.

Dan kalau dah memang bapa dia mestilah dia sayang. Bercinta ini masa mula-mula dulu, dah ada anak kita lebih fikir perasaan anak.

Budak-budak itu perlukan bapa dia bukan bapa lain, dia akan rasa menyibuk ja orang lain ni. Melainkan anak-anak itu dah besar-besar, dia pun dah tak kisah dah janji mak aku ‘happy’.

Terdahulu, Adira mencuri perhatian apabila memaklumkan dia tidak mahu berkahwin lagi melainkan dengan bekas suaminya sahaja.

MENARIK:  Video: Shikin Maembong Mengungkapkan Kekecewaannya Terhadap Netizen yang Tidak Beradab Bertanya Tentang Penampilannya - 'Saya Pasti Tidak Akan Ada Kekurangan Jika Saya Melakukannya'

Menurut Adira, adalah membuang masa untuknya bercinta dan mengenali dengan orang baharu.

Sekadar info, Adira dan Datuk Red berkahwin di Songkhla, Thailand pada 3 Disember 2015 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan empat orang cahaya mata iaitu Anggrek, 7, Asan, 6, Anggun, 5 dan Ayob yang kini berusia dua tahun.

Walau bagaimanapun, perkahwinan mereka itu tidak berkekalan selepas mereka sah bercerai dengan talak satu pada 23 April lalu di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Barat, Kuang, Selangor.

Posting

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OHBULAN! (@official)

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular