Ammar Alfian Bersuara Selepas Nama Dipetik Tumbuk Muka Kekasih – ‘Bukan Aku, Tahulah Muka Aku Jahat’

Shopee Sale


Ammar Alfian

Susulan tular berita mengenai seorang pelakon lelaki bertubuh sasa didakwa menumbuk wajah kekasihnya, nama aktor Ammar Alfian tiba-tiba dipetik oleh netizen.

‘Bukan aku’

Ammar Alfian

Sedar namanya disebut, Ammar atau nama sebenarnya Ammar Alfian Aziz Mohd Zakri, 37, menyangkal dakwaan terbabit sekali gus menafikan dirinya adalah individu yang dimaksudkan.

Bukan aku.

Ammar menyangkal perkara itu dalam ruangan komen pada sebuah artikel yang melaporkan berita terbabit.

Sementara itu, Ammar juga terkilan dengan dakwaan tersebut dan menyifatkan sebagai melampau hanya kerana dia sering membawakan watak antagonis dalam drama dan filem.

Tahu lah muka aku jahat berlakon pun jahat. Lepas ini produser tolong bagi watak ustaz dekat aku.

Aku nak babak dalam masjid, aku tengah solat baca doa nangis-nangis. Kamera pan dari belakang ke depan. Pan muka aku nangis teresak-esak.

Terdahulu, media tempatan melaporkan seoarng pelakon lelaki berusia 37 tahun yang memiliki tubuh badan sasa didakwa menumbuk wajah kekasihnya dalam satu kejadian di sebuah kondominium di Damansara, pada Ahad.

Difahamkan, dalam kejadian terbabit aktor itu menumbuk mata dan badan wanita terbabit di dalam kereta miliknya sebelum mangsa tampil membuat laporan di balai polis berdekatan.

MENARIK:  Rangka Manusia Ditemukan Dalam Parit Di Ladang Kelapa Sawit

Menurut Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Shahrulnizam Ja’afar@Ismail, pihaknya menerima laporan berhubung kejadian itu kira-kira jam 6 petang, Ahad.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular