Angkara Dendam Lama, Wanita Simbah Air Panas Pada Pemuda OKU

Shopee Sale


Gara-gara dendam lama, seorang wanita bertindak menyimbah lelaki orang kurang upaya (sindrom down) dengan air panas dalam kejadian di pangsapuri di Bayan Lepas, Jumaat lalu.

Simbah air panas pada pemuda OKU

Menurut Ketua Polis Daerah Barat Daya, Superintendan Kamarul Rejal Jenal, suspek, 39, dan mangsa, 33, saling mengenali dan tinggal dalam kawasan bangunan flat yang sama.

Siasatan awal polis mendapati punca (kejadian) adalah disebabkan perselisihan faham terhadap mangsa yang telah berlaku sekitar tiga ke empat tahun lepas. Saya rasa (suspek) kenal muka sebab tinggal di flat sama.

Pihak polis akan majukan untuk kita dapatkan rawatan lanjut terhadap suspek jika suspek mempunyai masalah mental di hospital.

Difahamkan, pihak polis sedang melengkapkan kertas siasatan kes berkenaan selain mengambil keterangan daripada tiga orang saksi.

Sebelum ini, media melaporkan suspek bertindak menyimbah air panas ke arah pemuda OKU dan bukannya asid seperti yang didakwa ramai. Akibat daripada tindakan tersebut, mengalami kecederaan melecur pada sebahagian belakang dan depan badan.

MENARIK:  Pelajar Kolej Vokasional Dibelasah Sampai Mati Di Bilik Asrama

Mangsa kini dirawat di Hospital Pulau Pinang (HPP) dan dilaporkan dalam keadaan stabil.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular