Anna Jobling Bersyukur Tetap Menjadi Duta, Terlibat dalam Rekaan Koleksi Baju Raya Berinspirasikan Kucing

Shopee Sale


Pelakon cantik Anna Jobling, 24, bersyukur masih diberi kepercayaan untuk menggalas tanggungjawab sebagai duta jenama pakaian kucing, DD Cat.

Artikel berkaitan: Anna Jobling Luang Masa 2 Jam Bersama Puteri Ameerah, Anggap Pujian Komen Netizen Cakap Muka Iras – ‘Dia Tonton Semua Drama Lakonan Saya’

Artikel berkaitan: Bawa Pulang Trofi Kemenangan, Anna Jobling Dinobat Sebagai Individu Paling Berpengaruh Gempak Most Wanted Award 2023

Pencinta kucing

Menurut Anna, sebagai pencinta kucing, dia berbesar hati dapat terlibat secara langsung dalam rekaan, pemilihan warna dan fabrik untuk koleksi baju raya kucing 2024.

Semua orang tahu saya sangat sayangkan kucing. Saya selalu inginkan yang terbaik untuk kucing-kucing saya.

Koleksi baju raya kucing DD Cat pada tahun ini menampilkan lapan pilihan warna yang segar dan menarik.

Apa yang menarik, pencinta kucing boleh memilih sama ada Baju Melayu, Baju Kurung atau Kebaya untuk kucing kesayangan mereka.

Tambah Anna, dia turut berkongsi keistimewaan baju raya kucing DD Cat yang menjadi pilihan anak Sultan Brunei, Pengiran Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah dalam satu pertemuan baru-baru ini.

Dapat sambutan baik di Brunei & Singapura

Dalam pada itu, pelakon Melur Untuk Firdaus ini meluahkan rasa gembira apabila koleksi raya kucing yang dikeluarkan bermula pada tahun lalu mendapat sambutan hangat bukan sahaja di Malaysia tetapi juga di Brunei dan Singapura.

Tahun lalu, sebanyak 15,000 helai koleksi baju raya kucing DD Cat terdiri daripada Baju Melayu, Kurta, Kurung dan Kebaya terjual bukan sahaja di Malaysia tetapi juga di Singapura, Brunei dan Indonesia.

Didorong oleh sambutan luar biasa itulah, untuk koleksi Hari Raya Aidilfitri tahun ini DD Cat telah menghasilkan sebanyak 25,000 helai baju raya kucing.

Berkongsi tentang kelebihan koleksi pada tahun ini, Anna berkata, semua rekaan menampilkan songket berkualiti tinggi, manakala koleksi baju kurung dan kebaya kucing DD Cat mengenengahkan fabrik songket dan como crepe polos dengan perincian renda French Lace yang elegan.

MENARIK:  Jimat Duit Makan dengan Pesan Kombo Jimat GrabFood: Beli 1, Dapat Diskaun 50% untuk Item Kedua!

Buka peluang kepada ejen

Sementara itu, DD Cat juga memberi peluang kepada mereka yang berminat untuk menambah pendapatan dengan menjadi ejen kepada baju raya kucing DD Cat.

Untuk tahun 2024 ini, DD Cat mahu berkongsi rezeki dengan membuka peluang kepada ejen dan affiliate untuk turut serta dalam perniagaan baju raya kucing DD Cat.

Sementara itu, koleksi baju raya kucing DD Cat terkini bole didapati melalui pembelian dalam talian seperti di Shopee dan TikTok @ddcathq bermula pada 4 Mac 2024.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular