Baju Kebaya Haliza Maysuri Bernilai RM134,000 & Dihiasi 36k Taburan Kristal Swarovski

Shopee Sale


haliza hadiah 2

Busana yang digayakan usahawan Haliza Maysuri ketika sambutan hari ulang tahun kelahirannya yang ke-47  mencuri tumpuan ramai.

Busana cecah RM134k

Mana tidaknya, kebaya yang disarung jutawan tudung jenama Bawal Exclusive ini mengambil masa selama dua bulan untuk disiapkan.

‘Kebaya’ yang diinspirasikan daro potongan kebaya Kota Bharu, Kelantan. Busana ini telah mendapat sentuhan khas oleh pelapis pereka rumah fesyennya iaitu Faizul Rani yang telah mewarisi jenama Ri Couture. Direka khas oleh rumah fesyen Adi Busana Ri Haute Couture.

Busana yang cukup istimewa ini juga diserikan lagi dengan taburan ribuan jenis batu kristal Swarovski yang diimport khas dari Austria.

15 jenis batuan berbeza bentuk dan saiz dengan 36 ribu biji batuan kristal dan manik Swarovski yang digunakan.

Lebih mengejutan apabila mendapati bahawa kos keseluruhan untuk melengkapkan busana tersebut mencecah ratusan ribu ringgit Malaysia.

Busana ini bermilai lebih dari RM50,000 dan jumlah harga batuan Swarovski bernilai RM84,950. Jumlah keseluruhan busana ini adalah RM134,950.

Majlis yang dihadiri kira-kira 200 tetamu di The St. Regis Kuala Lumpur pada malam Isnin itu turut diserikan dengan persembahan daripada penyanyi, Dayang Nurfaizah.

MENARIK:  ‘Saya Bukan Hebat Untuk Orang Dengki, Tapi Saya Tahu Ada Agenda Peribadi Yang Mahu Runtuhkan Rumah Tangga Saya’

Antara rakan selebriti yang hadir adalah Datin Seri Umie Aida, Datuk Nora Ariffin, Datin Anne Ngasri dan Ifa Raziah.

Jumlah cecah ratusan ribu

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular