Berpakaian dengan Sopan: Pandangan Trisha Ooi Tentang Batasan dan Keterlaluan

Shopee Sale


Pelakon semakin meningkat naik, Trisha Ooi meletakkan prinsip dan batas dalam penampilannya terhadap sesuatu watak yang dijayakannya.

Tolak tawaran babak keterlaluan, seksi

Ketika ditemui , Trisha atau nama sebenarnya Reyshqa Aqiera Mohd Nasron Ooi berkata, dia akan memilih tawaran kerja yang diberikan kepadanya terlebih dahulu sebelum membuat keputusan untuk menjayakan sesuatu watak meskipun ditawarkan bayaran yang tinggi.

Pelakon cantik berusia 24 tahun itu akui, ada lagi tawaran yang masih dalam perbincangan. Ujar Trisha lagi, dia akan menolak sesuatu tawaran sekiranya melanggar prinsip dan batas pemakaian yang ditetapkannya.

Saya sendiri tahu batasan saya dalam berpakaian dan apa babak-babak yang saya labelkan sebagai keterlaluan. Saya minta masa untuk saya fikirkan dulu dan sekiranya ada cadangan yang boleh dirombak, kita teruskan. Kalau tidak, mungkin itu bukan rezeki saya.

Tapi, saya tetapkan beberapa perkara sebagai batasan sendiri contohnya, kalau perlu berbikini, tak boleh. Begitu juga berpakaian yang menampakkan baju dalam.

Sekadar info, Trisha bersama beberapa barisan pelakon berbakat iaitu Johan As’ari, Faizal Hussein, Khatijah Tan telah membintangi drama Menanti Senja terbitan Anomali Media & Production yang ditayangkan di slot Samarinda di TV3.

MENARIK:  Amir Jahari Juara AJL Walaupun Kritikan Lemah Dulu - Video Terima Kritikan Pedas Viral di TikTok

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular