‘Bila Minta Bersama, Awak Tolak..Dah Macam Mengemis! Satu Je Abang Nak Pesan, Jangan Sampai Awak Bermadu’

Shopee Sale


isteri curang

Baru-baru ini, seorang suami meluahkan rasa kecewa dan terkilan dengan sikap isterinya yang enggan melaksanakan nafkah batin terhadapnya.

‘Layan abang seperti manusia’

Menerusi perkongsian di aplikasi X, lelaki yang tidak mendedahkan identiti itu mengadu isterinya itu seringkali menolak setiap kali diajak untuk bersama. Malah wanita itu dikatakan memberi pelbagai alasan kepada suaminya.

Kepada si isteri, abang dah jalankan tanggungjawab sebagai suami. Satu je abang minta, layan abang seperti manusia. Bila minta bersama awak kerap kali tolak, alasan penat. Dah macam mengemis.

Sementara itu, si suami akui tidak faham mengapa isterinya itu kerap memberi alasan penat sedangkan dia lanngsung tidak mengganggu hari kerja isterinya.

Saya tak minta hari bekerja ya, saya minta waktu hujung minggu. Satu je nak pesan, jangan sampai awak bermadu. Ya, saya mampu.

Menjengah ke ruangan komen rata-rata wargamaya menasihati si suami agar tidak membuat keputusan terburu-buru untuk berpoligami sebaliknya duduk berbincang dengan isteri mengenai perkara tersebut.

MENARIK:  Man Raja Lawak Aktif Di TikTok Cari Rezeki, Video Kata-Kata Puitis Dapat Sambutan

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular