Cari Rumah Pertama? LBS Bina Tawar Kediaman Lengkap Dengan Fasiliti Dan Insentif Luar Biasa Di Dua Lokasi ‘Hot’

Shopee Sale


Sebut je pasal memiliki hartanah sendiri mesti ramai yang letak dalam wishlist bukan? Lebih-lebih lagi bagi korang yang sudah berkeluarga.

Haa.. buat korang yang plan untuk dapatkan hartanah atau kediaman sendiri sekitar Selangor, min ada cadangan terbaik untuk korang dalam mendapatkan hartanah oleh pemaju hartanah yang dipercayai, terletak di lokasi strategik serta ditawarkan dengan harga mampu milik. Ini yang ramai mahukan bukan?

Projek hartanah yang min nak kongsikan dengan korang adalah LBS Bina SkyRia yang terletak di Puchong dan juga BSP Sutera yang terletak di Bandar Saujana Putra, Selangor.

Projek yang bakal dibangunkan ini terdiri daripada rumah jenis apartment dan juga rumah bandar.

Mengulas mengenai LBS Bina, syarikat ini telah ditubuhkan sejak dari tahun 1961 lagi. Dalam erti kata lain, syarikat mempunyai pengalaman lebih dari separuh abad didalam menghasilkan projek perumahan di Malaysia.

Memang recommended sangat buat korang yang mahu dapatkan hartanah daripada LBS Bina.

SkyRia

SkyRia oleh lakaran artis

Terletak di D’Island Residence Puchong, SkyRia menawarkan rumah jenis apartment di mana sebanyak 999 unit bakal dibangunkan.

Menariknya, lokasi dengan keluasan 175 ekar ini memfokuskan kepada ekosistem yang mesra alam dan juga rekaan moden dalam memenuhi citarasa masa kini. Cool bukan?

Mengulas mengenai keluasan, apartment daripada SkyRia hadir dengan tiga saiz berbeza terdiri daripada 600 kaki persegi, 850 kaki persegi dan 900 kaki persegi.

Ruang tamu SkyRia oleh lakaran artis

Blik tidur SkyRia oleh lakaran artis

Sesuai sangat buat korang yang bujang atau baru sahaja membina keluarga.

Buat korang yang kerap travel ke lokasi ini bagi tujuan kerja atau sebagainya, mungkin SkyRia antara yang boleh korang pertimbangkan.

Bahagian hadapan SkyRia oleh lakaran artis

Setakat ini masih belum terdapat harga rasmi bagi SkyRia, namun korang boleh mendaftar minat untuk mengetahui lebih lanjut dengan klik di SINI.

BSP Sutera

Bahagian hadapan BSP Sutera oleh lakaran artis

Dibangunkan di Bandar Saujana Putra, BSP Sutera menjanjikan pengalaman yang selesa dan kondusif bagi setiap unit apartment dan rumah bandar yang dibangunkan.

MENARIK:  Rasa Lega Yang Luar Biasa, Kerusi Urut Terhad Spider-Man GINTELL Bakal Jadi Tarikan Ramai

Soal keluasan, BSP Sutera sedia menawarkan pilihan buat para pembeli di mana unit apartment hadir dengan keluasan 850 kaki persegi yang terdiri daripada 3 bilik tidur dan 2 bilik air.

Rumah Bandar BSP Sutera pula hadir dengan keluasan yang lebih besar dengan keluasan kasar 1,339 kaki persegi untuk unit pada tingkat bawah dan keluasan kasar 1,479 kaki persegi untuk unit pada tingkat atas.

Min yakin korang kalau stay sini mesti dah malas nak keluar dari kawasan ini untuk beriadah. Mana tidaknya, trek joging, taman permainan, gimnasium, gelanggang badminton, takraw, futsal semuanya ditawarkan dalam satu tempat. Serius best!

Ruang beriadah oleh lakaran artis

Ruang beriadah oleh lakaran artis

Ruang beriadah oleh lakaran artis

Sebuah lagi keunikan BSP Sutera ini adalah lokasinya yang strategik di mana hartanah ini memberi akses yang mudah kepada lebuh raya ELITE (Shah Alam-KLIA), SKVE (Klang-Kajang) dan LDP (Damansara-Puchong) dengan mudah.

Berbincang mengenai harga, BSP Sutera Apartment sedia ditawarkan pada harga bermula daripada RM442,680 manakala BSP Sutera Townhouse ditawarkan pada harga bermula daripada RM499,968. Harga yang disebutkan termasuk dengan diskaun buat Bumiputera sebanyak 7%.

Sebuah harga yang berbaloi melihatkan kepada lokasi strategik hartanah ini serta fasiliti lengkap yang ditawarkan.

Rumah bandar BSP Sutera oleh lakaran artis

Apa tunggu lagi? Ayuh ketahui lebih lanjut mengenai projek terbaru daripada LBS Bina BSP Sutera dengan klik di SINI.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular