Ciri Hebat & Lebih Terkini, Waktu Solat Malaysia Umum Pembaharuan Aplikasi & Jangkauan Global!

Shopee Sale


Bersedia untuk revolusi teknologi spiritual! Waktu Solat Malaysia (WSM), aplikasi Islamik pilihan ramai, dengan bangganya mengumumkan pelancaran versi yang telah dikemas-kini, diiringi dengan debut global ‘The Muslim App’.

Masa depan pengalaman solat yang lancar sudah tiba, dan boleh dimuat turun di kedua-dua App Store dan Google Play Store sejak 28 Januari 2024.

The Muslim App

Dengan komitmen teguh terhadap ketepatan dan keselesaan, WSM telah melalui perubahan yang luar biasa. Aplikasi yang diperbaharui menawarkan fungsi yang lebih canggih dan pengalaman yang lebih lancar, memastikan penyusunan solat harian dan aktiviti keagamaan yang lancar, terutamanya semasa Ramadan.

Memperkenalkan ‘The Muslim App’ – menembusi halangan dan menghubungkan umat Islam di seluruh dunia dengan waktu solat dan arah Qiblat yang tepat. Pengembangan global ini menggariskan dedikasi WSM untuk berkhidmat kepada komuniti Muslim global, merentasi sempadan geografi. We’re not just serving Malaysia, we’re uniting hearts across the globe.

Mohamed Aafrin, Pengurus Besar Teknologi & Inovasi di REV Media Group, menyatakan, ‘Kami sangat teruja untuk memperkenalkan Waktu Solat Malaysia yang telah diperbaharui dan ‘The Muslim App’.

Misi kami adalah untuk menyediakan alat digital yang komprehensif untuk umat Islam di seluruh dunia, menyokong perjalanan rohani anda di mana sahaja anda berada.

Selain ciri penting seperti waktu solat yang tepat dan arah Qiblat, aplikasi ini menawarkan sumber untuk bacaan al-Quran, memudahkan pertumbuhan rohani dan pembelajaran pengguna, terutamanya sebagai persediaan untuk Ramadan.

Dengan jumlah muat turun tertinggi di kalangan aplikasi solat Islam di Malaysia, WSM kekal sebagai pilihan utama bagi jutaan orang. Jangan lepaskan pengalaman transformasi ini.

MENARIK:  Dai Annas Perjelas Tindakan Adira Keluar Bekerja Dalam Tempoh Edah – ‘Berbalik Pada Hukum, Cerai Mati Atau Hidup Tidak Benarkan’

Sedia untuk meningkatkan pengalaman rohani anda? Jangan lepaskan peluang! Muat turun aplikasi WSM hari ini secara percuma! Mari membuat setiap saat berharga, bermula dengan Ramadan ini dan seterusnya.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular