Dituduh ‘Lemah’ Ketika Bersama, Suami Setubuhi Anak Tiri Buktikan ‘Kejantanan’

Shopee Sale


Sakit hati dituduh tidak perkasa ketika berhubungan intim oleh isteri, seorang lelaki di Indonesia tergamak menyetubuhi anak tirinya.

Dituduh tak ‘kuat’

Tertuduh yang berusia 39 tahun itu mengaku melakukan perbuatan terkutuk itu terhadap anak tirinya, 15, hanya kerana mahu membuktikan bahawa tanggapan isterinya itu tidak benar. Menurut sumber, perbuatan itu dilakukan tertuduh sejak mangsa berusia 11 tahun dan kali terakhir adalah pada 23 Disember 2023.

Perbuatan itu hanya terbongkar selepas mangsa yang sudah tidak tahan diperlakukan sedemikian bertindak menceritakan kepada ibunya. Susulan daripada itu, isteri tertuduh tampil membuat laporan polis dan tertuduh mengaku sakit hati kerana si isteri mengaku sudah tidak tertarik dengannya malah enggan melakukan hubungan badan bersama.

Pencabulan yang dilakukan terhadap anak tirinya membuktikan tertuduh masih perkasa, tidak seperti yang didakwa isterinya. DIfahamkan, sebelum ini tertuduh mengumpan mangsa dengan wang dan membeli telefon bimbit agar mangsa mengunci mulut tentang perbuatan terkutuknya.

MENARIK:  Mahu Bantu Pelajar B40, KFC Malaysia Tawar Biasiswa Lanjutkan Pelajaran Ke Universiti

Siasatan lanjut berhubung kes itu masih dijalankan dan tertuduh berhadapan hukuman penjara 15 tahun.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular