Diuji Oleh Ahli Dermatologi, Produk Anti-Penuaan Mampu Milik Ini Terbukti Berkesan Setanding Produk ‘High End’.

Shopee Sale


Ramai yang beranggapan bahawa untuk mendapatkan produk ‘skincare’ yang bagus, korang perlu ada bajet yang besar.

Kalau korang ada ‘mind set’ yang macam ni, maknanya banyak lagi yang korang tak explore.

Sebenarnya ada banyak produk penjagaan wajah berkualiti dan terbukti berkesan yang ditawarkan pada harga mampu milik setanding dengan produk ‘high end’ especially produk ‘anti aging’.

Eucerin, ‘medical skin expert’ untuk masalah kulit matang.

Eucerin merupakan salah satu jenama produk penjagaan kulit yang komited untuk menyelesaikan masalah kulit matang.

Menawarkan produk anti penuaan dengan ‘medical gred’, Eucerin berbeza dengan jenama-jenama produk penjagaan wajah lain yang ada di pasaran.

Maka, tak hairanlah baru-baru ini Eucerin telah memperkenalkan ‘anti-aging water essence’ pertama keluaran mereka iaitu Hyaluron Radiance-Lift Filler Boosting Essence.

Hyaluron Radiance-Lift Filler Boosting Essence boost kebaikan Eucerin 3D serum.

Hyaluron Radiance-Lift Filler Boosting Essence diformulasikan khusus untuk bantu boost kebaikan Eucerin 3D serum.

Ianya adalah kombo terbaik untuk menyelesaikan semua masalah anti-penuaan.

Kalau korang nak tahu, gabungan kedua-dua produk ini mampu memudar, mencegah bintik-bintik penuaan, menghilangkan garis halus, kedutan dan dalam masa yang sama buat kulit jadi lembap dan anjal.

Setanding produk ‘high end’, diformulasi dengan bahan-bahan berkualiti yang disyorkan ahli dermatologi.

Kalau korang nak tahu, Eucerin Hyaluron Radiance-Lift Filler Boosting Essence diformulasi menggunakan ‘ingredients’ anti penuaan seperti Asid Hyaluronik, Panthenol dan Vitamin C.

Manakala, Eucerin 3D Serum pula diformulasi dengan Asid Hyaluronik, Arctiin dan Patented Thiamidol.

Kesemua bahan-bahan tersebut sangat berkesan melambatkan penuaan dan disyorkan oleh ahli dermatologi sendiri.

Berikut adalah manfaat Eucerin Hyaluron Radiance-Lift Filler Boosting Essence dan Eucerin 3D Serum.

Eucerin Hyaluron Radiance-Lift Filler Boosting Essence

  • Bertindak sebagai booster kepada  Eucerin 3D Serum untuk mempercepatkan proses memudarkan kedutan dan bintik penuaan.
  • Melembapkan kulit secara mendalam.
  • Kulit jadi lebih anjal sekaligus mengurangkan  garis halus dan kedutan yang ada pada wajah.
  • Berkesan dari aplikasi pertama.

Eucerin 3D Serum

  • Menentang tanda-tanda penuaan: Memudarkan kedutan & bintik penuaan.
  • Disahkan Mengurangkan 98% bintik penuaan.
  • 100% Meningkatkan Keanjalan dan Mengurangkan Kedutan.
  • Kesan Kelihatan dalam 2 minggu.
MENARIK:  [Mak Mentua 'Downgrade' Menantu, Isteri Fizo Omar Membeberkan Pendapat dalam Video – Pesan untuk Tidak Membiarkan Orang Lain Menentukan Kebahagiaan]

Mudah meresap dan tak melekit,  Eucerin Hyaluron Radiance-Lift Filler Boosting Essence dan Eucerin 3D Serum buat kulit rasa smooth dalam 1 penggunaan.

Ramai dah cuba dan puas hati dengan kesannya!

Kalau korang tak percaya korang boleh refer testimoni-testimoni influencer di bawah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Nabila (@noornabila)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Tan (@helentoi)

Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit dan tidak menyumbat pori, kedua-dua produk ini memang terbukti berkesan.

Jadi, gunakan tanpa rasa was-was.

Bagi korang yang nak rawat masalah bintik penuaan, garisan halus dan kedutan, min recommend korang cuba Eucerin Hyaluron Radiance-Lift Filler Boosting Essence dan Eucerin 3D Serum sebab korang boleh dapat kulit yang cerah, anjal, lembap dan berseri dalam masa yang sama.

Tambahan pula, harga yang ditawarkan sangat mampu milik jika nak dibandingkan dengan serum lain yang memiliki fungsi dan kandungan bahan yang hampir sama.

Dapatkan produk Eucerin di Guardian dan farmasi yang berdekatan dengan korang.

Pembelian atas talian pula boleh di buat melalui platform Lazada dan Shopee

Maklumat lanjut berkaitan kedua-dua produk diatas boleh didapati di SINI.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular