Ellie Suriaty Jumpa Kekasih Azri Iskandar Berstatus Datuk, Doa Agar Urusan Kahwin Dipermudahkan

Shopee Sale


Pelakon dan pengarah, Ellie Suriaty akhirnya dapat berjumpa dengan kekasih bekas suaminya, Azri Iskandar yang dikenali sebagai Datuk Noora Kay.

Artikel berkaitan: Ellie Suriaty ‘Sekolahkan’ Ruhainies – ‘Tiada Perikemanusian, Biadap Perangai Bawa Balik Suami Kawan Ke Rumah Berkali-Kali’

Artikel berkaitan: ‘Saya Dituduh Gila & Reka Cerita’ – Azri Iskandar

Puji kekasih bekas suami

Menerusi hantaran di Instagram Stories, Ellie tumpang gembira dengan hubungan mereka dan turut memuji wanita yang juga seorang usahawan dan ibu tunggal itu.

Semoga Allah SWT permudahkan urusan kalian berdua. Amin Ya Rabbal ‘Alamin.

You’re so very beautiful inside out my dear @datonoora.kay. I’m so happy for Azri Iskandar.

Di dalam hantaran lain, mereka turut membawa anak-anak turut sama untuk mengeratkan lagi ikatan keluarga.

Perjumpaan satu keluarga

Meninjau di akaun Instagram Noora, dia memuat naik video perjumpaan mereka sekeluarga dan menyatakan rasa syukur kerana segala urusan dipermudahkan.

Mengeratkan ikatan kekeluargaan kami semalam. Kerana Allah Ta’ala. Sesungguhnya kami hanya bergantung hanya padaMu Yarob. Permudahkan segalanya.

Terima kasih kepada Kak Ell dan kawan baik saya, Datuk Ayu. I love you both until Jannah Allah SWT.

Sebelum ini, nama Azri hangat diperkatakan selepas dikatakan bakal mendirikan rumah tangga bersama wanita bernama Dr Azra Diera.

MENARIK:  [VIDEO] Syatilla Melvin Tak Cukup Baki Bayar Tol, Wanita Tampil Bantu Bukakan Palang – ‘Aku Doakan Dia Dimurahkan Rezeki’

Malah, Azri dianggap tidak siuman gara-gara wanita yang diperkatakan seperti tidak wujud dan kisah percintaan mereka semakin menyepi dan hubungan mereka renggang.

Untuk rekod, Ellie dan Azrai bercerai pada 17 Mei lalu dan hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Azrell Omar, 19 dan Nur Azreen, 14.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular