Emina Melancarkan Lip Tint Glossy Stain Terkini, Berjaya Masuk Rekod Malaysia Book of Records!

Shopee Sale


Memiliki bibir merah dan cantik menawan merupakan idaman setiap wanita. Banyak cara yang digunakan supaya bibir kelihatan sempurna. Salah satunya adalah menggunakan lip tint. Sampai sekarang jadi trend!

Paling best tentang lip tint, warna bibir korang terlihat semula jadi, manis dan segar. Tak kisah la makan, minum atau gosok bibir, warnanya tetap bertahan. Sesuai buat mereka yang nak bibir kekal cantik sepanjang hari.

Dah mula berminat untuk pakai lip tint mulai hari ni? Kena la cari lip tint terbaik dan tahan lama. Korang pakai je yang ni. Serius puas hati!

Lip tint Glossy Stain BARU oleh Emina, masuk Malaysian Book of Records!

Tanya la mana-mana wanita pun, mesti tahu tentang Emina, jenama penjagaan kulit dan kosmetik kegemaran ramai. Buat peminat Emina semua, baru-baru ni Emina telah melancarkan lip tint Glossy Stain BARU mereka tau.

Paling gempak, semasa kemuncak acara pelancaran lip tint Glossy Stain BARU selama 3 hari di MyTOWN Shopping Centre, Cheras, Emina telah mencatat rekod dalam Malaysian Book of Records. Wow!

Rekod yang dibuat oleh Emina dalam Malaysian Book of Records adalah untuk Most Participants In a Lip Product Application Event. Paling kagum sepanjang acara tu, ramai pemohon yang gunakan lip tint Glossy Stain BARU. Bangga wei!

Ramai wanita enjoy, acara pun comel sangat!

Emina mengejutkan orang ramai dengan persembahan tarian selama 15 minit sewaktu hari pelancaran. Siap disusun atur dengan lagu-lagu terkini dan trend di TikTok pulak tu. Memang comel dan happening la acara kali ni. Semua enjoy!

Selain tu, flashmob juga disertai oleh lebih 80 bestie Emina dan 50 Duta Geng Gadis Emina. Ia turut disertai oleh beberapa influencer seperti Amanda Amry, Iman Opie dan banyak lagi. Memukau habis!

Ladies semua mesti nak tahu apa yang menarik tentang lip tint Glossy Stain BARU oleh Emina kan? Ni dia!

Lip tint ringan & berkilat, ada 10 warna pilihan!

Nak cari lip tint bagus? Pilihan tepat semestinya siri lip tint Glossy Stain BARU oleh Emina. Lip tint ni mampu hasilkan warna bibir berkilat tapi tak berminyak. Bibir nampak berkilauan indah. Terkejut tengok hasilnya!

MENARIK:  [VIDEO] Batal Puasa Kalau Pakai Lipstick? Ustaz Azhar Idrus Perjelas Hukum

Dengan tekstur yang mudah cair, lip tint Glossy Stain BARU ni ringan dan selesa untuk korang pakai seharian. Siri yang baru dirumus ni juga didatangkan dengan bahan aktif pelembap untuk memastikan bibir korang sentiasa lembap dan sihat.

Ditampilkan 10 warna cerah dan segar yang berbeza untuk dipilih, lip tint Glossy Stain BARU pasti akan buat ramai wanita rambang mata. Penampilan korang akan nampak lebih chic dan stylish. Classy gitu!

Jangan lupa ajak keluarga dan kawan-kawan korang untuk gunakan lip tint Glossy Stain BARU supaya tampil cantik setiap hari!

Siri lip tint Glossy Stain BARU oleh Emina boleh didapati secara online atau offline di Watsons, Shopee dan Tiktok Shop dengan harga RM22.50 setiap satu.

Nak info lebih lanjut tentang aktiviti dan promosi menarik oleh Emina? Korang boleh ikuti perkembangan mereka di Instagram @eminacosmetics_my, dan Tiktok @eminacosmeticsmy. Jangan lupa like dan follow!

The following two tabs change content below.



News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular