Farid Kamil Berancang Untuk Bawa Anak-Anak Beraya Di Kampung Dan Ingin Bawa Ibu Mereka Sekali

Shopee Sale


Pelakon, Farid Kamil mendedahkan dia ada merancang untuk membawa kedua anaknya, Muhammad dan Aurora untuk pulang beraya di kampung sempena Hari Raya Aidiladha pada Jun akan datang.

‘Harap dapat bawa ibu mereka sekali’

Farid memaklumkan sudah menjadi satu tradisi dan juga kebiasaan untuknya sekeluarga beraya bersama-sama di kampung.

Kita ada merancang perkara tersebut (membawa anak-anak pulang ke kampung) untuk beraya di kampung seperti biasa.

Ini kerana, ia telah menjadi satu tradisi, satu kebiasaan setiap kali beraya untuk berada di kampung.

Bukan itu sahaja, pelakon filem Anwar: The Untold Story itu turut berharap dapat membawa isterinya, Diana Danielle pulang beraya di kampung bersama anak-anaknya.

Dan saya berusaha untuk membawa anak-anak saya balik (ke kampung) dan harapan saya adalah untuk membawa isteri saya juga bersama, insya-Allah.

Farid meluahkan harapannya itu ketika ditemui ketika prosiding pendengaran inter-parte bagi kes hadanah berhubung hak jagaan sementara kedua anaknya.

Pada pagi Selasa, Farid dan Diana hadir bagi mendengar proses hadanah berhubung kes jagaan sementara kedua anak mereka, Muhammad dan Aurora.

Namun, proses tersebut masih belum mencapai jalan penyelesaian dan keputusan mengenai prosiding tersebut akan diputuskan pada 8 Ogos akan datang.

Terdahulu, pada 25 Mei yang lalu, prosiding sulh antara pasangan selebriti Diana Danielle dan Farid Kamil yang membabitkan hak jagaan anak-anak mereka masih belum selesai dan masih belum menemui jalan penyelesaian.

Sulh adalah majlis perbincangan bersama antara pihak-pihak yang terbabit dalam suatu pertikaian, membabitkan satu atau lebih tuntutan dengan dipengerusikan oleh pegawai sulh.

MENARIK:  ‘Hampa Nak Masuk Syurga Ke Tak?’ – Netizen Terhibur Tengok Lan Pet Pet ‘Paksa’ Pengunjung Beri Derma Di Bazar Ramadan

Seandainya suatu persetujuan secara damai dapat dicapai secara sukarela antara kedua belah pihak, ia akan direkodkan oleh hakim sebagai satu perintah mahkamah tanpa melalui proses perbicaraan.

Pada 20 Mac lalu, Diana atau nama sebenarnya Diana Danielle Danny Beeson memfailkan permohonan cerai di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari. Alasan diberikan aktres itu adalah tiada persefahaman, sudah berlaku shiqaq atau perbalahan berpanjangan dan tidak dapat lagi hidup bersama sebagai suami isteri.

Bagaimanapun, Farid enggan melafazkan cerai terhadap Diana.

Sekadar info, Farid dan Diana berkahwin pada November 2012. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata, Muhammad dan Aurora

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular