Farisha Iris Tak Jadi Kahwin Hujung Tahun, Bekas Kekasih Berusia 30 Tahun ‘Terlalu Baik’ – ‘Restu Ibu Bapa Penting’

Shopee Sale


Farisha Iris

Impian penyanyi Farisha Iris untuk mendirikan rumah tangga pada hujung tahun ini tidak kesampaian apabila hubungan cinta dengan kekasih hati putus di tengah jalan.

‘Dia terlalu baik’

Farisha Iris

Ketika ditemui , Farisha atau nama lengkapnya Farisha Asmadi, 25, bagaimanapun enggan mendedahkan punca sebenar hubungan itu berakhir selepas lebih setahun mereka bersama.

Khabar angin kata saya nak kahwin, itu dah tidak jadi. Sepatutnya adalah perancangan iaitu pada hujung tahun ini, tetapi tidak  jadi disebabkan beberapa hal tertentu.

Agak tidak elok untuk saya kongsikan sebabnya kerana tidak mahu aib sesiapa yang keluar.

Namun, kedua-dua belah pihak tahu mengenai perancangan untuk mendirikan tangga pada hujung tahun.

Farisha berkata demikian ketika ditemui pada program Celebrate Earth Day with Hariz Hamdan yang berlangsung di Arena Universiti Malaya, pada Khamis.

Akui dirinya berasa sedih, pelantun lagu Tak Malu itu menegaskan restu ibu bapa sangat penting dalam sesebuah hubungan apatah lagi untuk mendirikan rumah tangga.

Saya rasa mungkin dia terlalu baik untuk saya. Atau mungkin belum tiba masanya untuk berkahwin, orang kata belum sampai seru nak kahwin. Belum ada rezeki.

Tipu lah kalau cakap saya tidak sedih. Apa pun yang paling penting untuk seseorang itu berkahwin adalah restu daripada kedua orang ibu bapa.

Sebagai contoh, kalau keluarga kata tidak okay bermaksud tidak okay pasangan kita. Saya yang sentiasa bersama keluarga untuk apa-apa keputusan.

Hubungan saya dan dia masih baik. Saya tidak suka bermusuhan dengan sesiapa.

Justeru, Farisha berkata dia kini hanya ingin memberikan fokus kepada pengajiannya di peringkat Doktor Falsafah (PhD).

Untuk masa sekarang, saya hanya ingin fokus dengan apa yang saya mahukan dalam kehidupan dan teruskan pengajian di peringkat Doktor Falsafah Pengajian (PhD).

MENARIK:  Ainul Aishah Menceritakan Pengalaman Trimester Pertama yang Membuatnya Jarang Keluar Rumah Kerana Kondisi Kesihatannya

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular