Harapan Untuk Membawa Perasaan Berbeza Kepada Peminat Setelah Menunggu 16 Tahun Filem Money Not Enough 3

Shopee Sale


Pengarah siri filem popular, Money Not Enough, Jack Neo mendedahkan pelakon utama bersama, Mark Lee pernah menolak tawaran untuk berlakon dalam naskhah komedi tersebut.

Tak boleh lawan siri 1 & 2

Money not enough

Menurut Jack, Mark Lee menyifatkan dua siri filem sebelum ini sudah klasik di hati peminat sehingga sukar menandingi kehebatan Money Not Enough 1 dan 2.

Namun, Mark Lee tetap menjayakan filem itu bersama dan berharap agar kesabaran menunggu 16 tahun untuk diterbitkan ini akan memberi perasaan berbeza kepada peminat.

Saya berharap agar filem ini membawa perasaan berbeza kepada semua peminat yang mungkin pernah menonton dua siri filem ini terdahulu. Usia kami semua, jika digabungkan melebihi 180 tahun!

Saya mengenali mereka sejak mula berkecimpung dalam dunia komedi dan seni. Tidak ramai yang masih boleh bekerjasama apatah lagi bergandingan selepas 20 tahun.

Tambah Jack Neo, cabaran untuk menghasilkan filem itu bukan babak letupan, pertempuran senjata atau peperangan. Sebaliknya, cabaran ketika mengarahkan naskhah yang mempunyai skrip tebal.

Apabila seseorang itu memiliki wang dan yang lainnya tidak mempunyai duit, apa yang akan mereka lakukan serta hasilkan adalah berbeza. Kelakuan seseorang ketika sedang kaya adakala membuat anda benci kepadanya.

Anda juga boleh jadi takut kepadanya juga. Segelintir mereka mungkin tidak akan mengaku saudara dan melakukan perbuatan yang tidak baik. Saya percaya kita akan melihat atau mungkin melalui perkara sebegitu dalam hidup kita.

Dalam pada itu, Jack Neo berharap agar filem ini dapat mencatat kutipan pecah panggung seperti dua filem sebelumnya.

Semua ini bergantung kepada sokongan penoton daripada segenap lapisan masyarakat. Kisah kemanusiaan yang kami paparkan dalam filem ini sememangnya berbaloi untuk ditonton.

Filem terbitan Hijack PictureS dan MM2 Entertainment itu membawa penonton menyoroti kisah hidup tiga sahabat baik dari zaman kecil: Ah Fai, Ah Qiang dan Ah Huang yang berdepan kemelut hubungan kerana wang.

MENARIK:  Siti Nurhaliza Nak Jual Kereta Mercedes A45, Netizen Banjiri Dengan Komen Lucu – ‘Atome Boleh Tak?’

Money Not Enough 3 yang memulakan tayangan hari ini menampilkan gandingan tiga sahabat, Mark Lee, Henry Thia dan Jack Neo sendiri di samping penampilan Patricia Mok dan Xiang Yun.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular