Harga Murah Terjamin, Pemulangan Sehingga 30 Hari & Banyak Lagi! Raya Dengan Lazada Memang Fantastik!

Shopee Sale


Lazada

“Lazada adaaaaa!”

Lagu ni betul-betul catchy dan selalu terngiang-ngiang di minda admin tau. Sikit-sikit “Lazada ada” ha. Tapi memang betul pun, Lazada memang sentiasa ada untuk korang.

Lagi-lagi dah nak Ramadan dan tak lama lagi nak raya ni, banyak tawaran hebat, diskaun dan lebih lagi untuk dinikmati sepanjang Jualan Raya Fantastik Lazada dari 24 Mac, 8pm hingga 27 Mac 2024, supaya korang boleh merasai pengalaman shopping yang lagi best! Jom tengok apa tawaran terhebat tu!

Nikmati penjimatan yang berbaloi dengan tawaran Mesti Beli untuk jenama seperti Dyson, lululemon, Samsonite, adidas, Sulwhasoo, DJI, dan banyak lagi! Jom tengok apa tawaran terhebat tu!

Tempoh pemulangan barangan dipanjangkan! Kini sehingga 30 hari!

Lazada

Setiap pembelian yang dibuat di channel LazMall dan Choice kini mempunyai tempoh pemulangan barang yang lebih lama iaitu 30 hari berbanding sebelum ini hanya 15 hari sahaja.

Jadi, korang akan ada lebih masa untuk berfikir dan periksa barangan yang korang beli tu sama ada nak pulangkan atau tidak.

Selain itu, Polisi “Change of Mind” iaitu polisi untuk pulangan kerana perubahan fikiran juga telah dikembangkan lagi dan kini meliputi lebih banyak kategori, penjual, dan produk. Pembeli kini boleh cancel pembelian mereka sebelum mendapat pengesahan penghantaran.

Lebih fleksibel kan? Tak perlu tergesa-gesa bila buat keputusan!

Bukan itu sahaja, ada 3 kategori yang korang kena cari bila bukak Aplikasi Lazada ni! Rugi kalau tak tengok!

 

  • LazFlash

Memaparkan produk-produk bestseller dan deals menarik daripada jenama terkemuka! Confirm korang akan dapat harga yang paling berbaloi daripada wishlist korang tu. Dibawah LazFlash ni juga terdapat LazFlash Extra dimana apabila korang berbelanja di masa yang tertentu, korang boleh menikmati lebih banyak diskaun dan jimat sehingga 90%! Wow!

Dibawah LazFlash ni juga terdapat LazFlash Extra dimana apabila korang berbelanja di masa yang tertentu, korang boleh menikmati lebih banyak diskaun dan jimat sehingga 90% untuk jenama-jenama macam Nike, GSK, Blackmores, Lenovo, Nestlé, dan lebih lagi! Wow!

  • CHOICE

Beli barangan berkualiti tinggi dan secara bundle sebanyak 4 item atau lebih untuk dapatkan tawaran menarik! Sepanjang kempen Raya Fantastik ni, lebih banyak korang beli, korang berpeluang untuk dapatkan barangan dari Choice secara percuma!

Korang boleh set reminder juga untuk join pelbagai sesi “Lightning Deal” sepanjang kempen berlangsung untuk penjimatan berganda dan nikmati subsidi eksklusif sehingga 90%!

  • Lazada Bonus

Kumpul Lazada Bonus dan korang boleh nikmati diskaun sebanyak RM9 untuk setiap perbelanjaan sebanyak RM90! Nak lagi jimat? Korang boleh stackkan LazBonus tersebut dengan baucar lain, LazCoins, LazCash dan penghantaran percuma!  Memang berganda-ganda lah penjimatan Ramadan Raya ni!

Tak akan bosan la dengan aplikasi Lazada ni! Siap ada game yang korang boleh main, menang dan dapat hadiah! Fuh!

Bukan hanya sekadar main game biasa ya guys, bermula 24 Mac, 8pm hingga 27 Mac ni, korang hanya perlu berbelanja di Lazada dan setiap order yang ke 3,240 akan dapat hadiah yang gempak! 

MENARIK:  Pelakon Membantu Teman Lelaki, Didakwa Membunuh Anak Dalam Kolam Renang

Terdapat hadiah berjumlah lebih daripada RM50,000 untuk dimenangi termasuk produk daripada jenama-jenama seperti 70mai, BOSCH, NeckPro+, Getha, Benefit, dan lebih lagi.

Korang juga boleh ke Voucher Centre dan main game Tap & Win ni dimana setiap pembeli akan dapat 3 peluang setiap hari untuk menang voucher dan hadiah! Senang sangat!

Ikut je dari step 1- step 5 di bawah ni:

Nak extra peluang? Korang hanya perlu share je game tersebut dekat kawan-kawan! Lagi banyak korang share, lagi tinggi peluang nak menang!

Sementara tunggu nak berbuka puasa tu, boleh la kill time dengan main game bersama kawan-kawan dalam Win & Share Battle, di mana 5 orang team member korang akan berlawan dengan pemain lain untuk menyelesaikan misi-misi harian untuk dapatkan point. Setiap hari, kalau korang menang pusingan dengan point yang tertinggi boleh menangLazCash. Ada lebih RM1.5 juta LazCash untuk dimenang tau! 

LazCash ni best sebab dia sama macam wang tunai tau. Korang boleh stackkanLazCash ni dengan baucar-baucar lain, LazCoins, Lazada Bonus dan sebagainya untuk dapatkan penjimatan berganda!

Bermula 23-27 Mac juga korang berpeluang untuk dapatkan lebih LazCoins!

Macam-macam lah dapat dengan Lazada ni! Betul-betul Raya Fantastik ni! Confirm memang aplikasi ni je admin bukak bulan ni!

Nak dapatkan lebih Lazcoins ke raya ni? Boleh, takkan tak boleh!

Korang boleh check-in dari 23 hingga 27 Mac dan maintain daily streak korang untuk dapatkan sebanyak LazCoins yang boleh. Kemudian korang boleh berbelanja di channel LazCoins untuk dapatkan penjimatan berganda! 

Kalau rasa macam korang punya luck haritu extra, korang boleh main Treasure Hunt di channel tersebut dan gunakan peluang yang korang ada untuk menang hadiah yang menarik! Ada smartphone, barangan kecantikan, kelengkapan rumah dan macam-macam lagi!

Ha, sekarang korang yakin tak yang Lazada memang ADA untuk korang? Sebab admin dah yakin! Macam-macam boleh beli, jimat dan paling best, boleh dapatkan produk-produk high quality dengan harga yang termurah!

Confirm raya tahun ni meletop! Korang jangan lupa berbelanja di Lazada ok! Jom jadikan raya kita raya yang Fantastik sama-sama!

 

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular