Ibu Aliff Aziz Syukur Anak Tidak Berniat Jahat, Suruh Fokus Bidang Nyanyian – ‘Jangan Pandang Belakang Lagi’

Shopee Sale


Ibu kepada penyanyi Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza Basharahil mendoakan agar urusan anak lelakinya dipermudahkan untuk meneruskan kehidupannya.

Artikel berkaitan: ‘Walaupun Kami Tidak Dapat Berjumpa, Bercakap Sehingga Hari Ini’ – Ibu Aliff Aziz Luah Rindu, Titip Ucapan ‘Birthday’ Buat Cucu Kesayangan

Artikel berkaitan: [VIDEO] ‘Lebih Baik Kita Tak Bercakap Apa-Apa’ – Aliff Aziz Sedih Ibu Dihambur Cacian, Perjelas Kongsi ‘Quote’ Islamik Untuk Peringatan Diri

Teruskan hidup

Menerusi hantaran di Instagram, Hafiza menyatakan rasa syukur terhadap Aliff yang tidak pernah berniat jahat terhadap sesiapa meskipun menerima banyak kecaman.

Masyaallah Alhamdulillah Tabarakallah. Semoga Allah memberkati kamu dengan kemudahan anakku, Aliff Aziz.

Tiada manusia yang sempurna termasuk kamu. Walaupun banyak membuat kesilapan, kamu tidak pernah ada niat tak baik kepada sesiapa, syukur.

Di dalam video tersebut, Aliff menyanyikan lagu Dawai dengan penuh emosi dan Hafiza berpesan agar penyanyi itu memberi fokus dalam bidang nyanyian.

Teruskan hidup dan buat perkara yang kamu suka sejak kecil iaitu minat dalam nyanyian. Jangan pandang belakang lagi sebaliknya terus kedepan dengan rahmat Allah. Aamiin Allahumma Aamiin.

MENARIK:  Aisha Retno Sentiasa Cari Jalan Untuk Dekatkan Diri Dengan Peminat

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular