Ibu Bapa Zayn Rayyan Ditahan Polis

Shopee Sale


Ibu bapa kepada Zayn Rayyan Abdul Matin, 6, yang meninggal dunia akibat dibunuh dalam kejadian di Damansara Damai, Disember lalu telah ditahan polis.

Ibu bapa Zayn Rayyan ditahan

Memetik laporan Sinar Harian, pasangan suami isteri itu ditahan di sekitar Puncak Alam, pada Jumaat kira-kira jam 11 pagi. Lelaki dan wanita terbabit dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Petaling Jaya untuk tujuan dokumentasi dan siasatan lanjut.

Sementara itu, Ketua Polis Selangor iaitu Datuk Hussen Omar Khan mengesahkan berkaitan penahanan tersebut. Jelasnya, pasangan suami isteri itu akan dibawa ke Mahkamah Majistret Petaling Jaya untuk permohonan reman, pada Sabtu.

Sebelum ini, ibu Zayn Rayyan iaitu Ismanira Abdul Manaf berkongsi di Facebook mengenai kehilangan anaknya ketika menaiki tangga ke rumah mereka di Apartmen Idaman, Damansara Damai selepas bermain di taman permainan kawasan tersebut, 5 Disember lalu.

Pada 7 Disember, mayat Zayn Rayyan yang merupakan anak istimewa itu ditemui di aliran sungai berdekatan blok rumahnya. Mangsa disyaki dibunuh di tempat lain sebelum mayatnya diletakkan di lokasi kejadian. Hasil bedah siasat menemukan kesan kecederaan pada leher dan tubuh mangsa.

MENARIK:  Enam Jam Jay Jay Dalam Bilik Pembedahan

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular