Jangan Percayalah Bahawa Kecantikan Menyakitkan! Pilih Clinelle Untuk Kulit Gembira, Wajah Ceria!

Shopee Sale


Korang setuju tak kalau min cakap yang zaman sekarang ni ramai betul yang berlumba-lumba untuk kelihatan putih. Maklumlah beauty standard di Malaysia lah orang kata!

Bukan nak cakap apa, semua orang impikan kulit yang putih, flawless, bebas dari sebarang cela dan inginkan perubahan dalam masa yang singkat betul tak?

Kalau boleh hari ni pakai, esok dah nak nampak kesan dia. Tapi ada ke produk yang macam tu? Hemm!

Pssttt….Jangan pening-pening guys, rangkaian penjagaan kulit dari Clinelle ni boleh membantu korang dapatkan kulit wajah impian korang tau.

Formula baharu lebih mantap, lebih berkesan!

Siapa je tak nak kulit yang sihat, berseri, gebu bak artis Korea betul tak? Kalau korang nak tahu, min  sanggup buat apa je untuk dapatkan kulit yang macam tu tau, tapi itu dulu lah.

Sejak adanya Clinelle ni tiada lagi istilah beauty is pain dalam kamus hidup min sebab nak cantik ni senang je rupanya, cuma perlukan usaha dan kena konsisten.

Kalau korang nak tahu, baru-baru ni Clinelle telah melancarkan semula rangkaian WhitenUp mereka yang popular siap upgrade formula untuk kesan yang lebih mantap dari sebelumnya tau.

Apa yang min suka tentang Clinelle ni ialah mereka memanfaatkan dan menggunakan bahan-bahan semua jadi yang mempunyai 5X tindakan pencerahan, seperti bilberry extract, sugarcane extract, sugar maple extract, orange fruit extract, and lemon fruit extract yang baik untuk merawat kulit wajah kita.

Bukan setakat tu je, rangkaian WhitenUp juga ada alpha hydroxy acid (AHA), yang dapat membantu menanggalkan sel kulit mati dan menjadikan kulit wajah kita lebih cerah berseri.

Rangkaian WhitenUp ini dirumuskan dengan kompleks vitamin C+ yang berganda dan mampu memberikan kesan pencerahan dengan hanya satu sapuan serta menghilangkan bintik-bintik hitam yang ada. Hebat kan!

Produk-produk keluaran Clinelle sememangnya berkesan bagi mengurangkan parut jeragat, membantu dalam pembentukan sel kulit baru, melindungi skin barrier dan meningkatkan keanjalan kulit disebabkan oleh adanya Pro-Vitamin B5.

Antara produk Clinelle yang paling recommended!

Tak tau nak cari produk skincare yang betul? Haaa…Ni min kongsikan antara top produk dari Clinelle ni, confirm tak menyesal.

1. WhitenUp Brightening Cleanser

  • Cleanser yang sesuai untuk semua jenis kulit tanpa mengeringkan kulit wajah.
  • Mampu mencerahkan tona kulit dan mengurangkan kesan bintik hitam.
  • Membantu menguatkan skin barrier dan melembapkan kulit wajah.
  • Mengurangkan pengeluaran melanin yang berlebihan.

2. WhitenUp Brightening Toner

  • Mampu mengecilkan pori-pori, menghaluskan tekstur kulit untuk kesan yang lebih flawless.
  • Menganjalkan dan meremajakan kulit wajah dengan khasiat semulajadi.
  • Kulit wajah lebih lembap selepas sekali sapuan.

3. WhitenUp Brightening Serum

  • Mempunyai Triple Vitamin C+ Complex yang meningkatkan kelembapan kulit, mencerahkan dan mengimbangi pH kulit.
  • Terdapat  6% Rapid White Complex yang membantu mengurangkan kesan parut serta  menghasilkan pembentukan sel kulit baru.
  • Penggunaan Pro-Vitamin B5 yang meningkatkan keanjalan kulit.
  • Mempunyai campuran minyak tulen yang memberikan kebaikan pada kulit wajah.

4. WhitenUp Brightening Day Cream SPF27

  • Melembapkan kulit wajah dengan perlindungan SPF27.
  • Meningkatkan penghidratan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran UVA dan UVB yang berbahaya.
  • Mencerahkan kulit dengan sekata dan mengurangkan pertumbuhan bintik hitam.
  • Mempunyai ekstrak cica yang mampu membantu meningkatkan penghidratan kulit, pembentukan sel kulit baru dengan sifat antioksidannya yang tinggi.
  • Meratakan tona kulit agar kelihatan lebih cerah selepas sekali pemakaian.
MENARIK:  [VIDEO] Ucapan Hari Jadi Adira Suhaimi Buat Bella Astillah Bikin Netizen Sebak – ‘Sakit Sangat Dapat Hadiah Macam Ni’

5. WhitenUp Brightening Night Cream

  • Mampu mencerahkan tona kulit dan mengurangkan bintik hitam.
  • Membaiki skin barrier dan menggalakkan pembentukan sel kulit baharu.
  • Menggunakan bahan yang premium seperti Shea Butter & Ekstrak Aloe Vera bagi melembapkan dan menyihatkan kulit.
  • Membuatkan kulit wajah lebih berseri dan sihat selepas sekali pemakaian.

Amacam! Excited nak try tak?

Min bukan nak cakap apa, kalau bab-bab kecantikan ni boleh diibaratkan sebagai long investment tau, jadi pilihan di tangan korang!

Brighten Up for glow dengan Clinelle!

Mesti korang tertanya-tanya step yang betul untuk gunakan skincare betul tak? Jangan risau, dengan Clinelle tiada apa yang mustahil. Semuanya tersedia!

Kredit Foto: giphy

Apa yang korang kena lakukan ialah, sentiasa mulakan dengan Pre-Cleanse terlebih dahulu dan hanya gunakan WhitenUp Brightening Peeling Gel je tau, baru segala kotoran hilang dan mampu membantu penyerapan produk yang korang gunakan lepas tu.

Selesai Pre-Cleanse, barulah korang start cuci muka dengan cleanser, toner, Spot Corrector Essence, Serum Renewal AHA Essence.

Paling penting korang jangan lupa pakai Day Cream SPF27 bagi memastikan kulit wajah korang sentiasa dilindungi daripada sinar UV dan UVB yang berbahaya. Jangan lupa juga pakai Night Cream jugak untuk kesan yang lebih efektif.

Apa yang min boleh katakan ialah kesemua produk Clinelle ni memang melengkapi antara satu sama lain dan paling penting Dermatologically Tested tau. Baru yakin nak guna!

Haihhhh….Tak sabarnya nak cantik!

Perhatian! WhitenUp Brightening Peeling Gel, WhitenUp Spot Corrector Essence dan WhitenUp Renewal AHA Essence akan mula dijual pada bulan Mei ni tau. So stay tune! Jangan cakap min tak bagi tahu ya!

Jangan lupa dapatkan rangkaian produk Clinelle yang lain di Watsons, Guardian , Aeon Wellness dan selected independent pharmacies SEKARANG jugak tau. Run bestie run!

Untuk maklumat yang lebih lanjut korang boleh ke laman Facebook mereka.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular