‘Kalau Benar, Kenapa Polis Tak Cari Saya? Tuduhan Ini Tidak Berasas’ – Yuka Kharisma

Shopee Sale


Penyanyi, Yuka Kharisma tampil menjawab dakwaan netizen berhubung dia menimbulkan masalah ketika menganjurkan konsert seorang artis Indonesia, tahun lalu.

Tuduhan tak berasas

Menerusi temu bual bersama Yuka berkata, spekulasi yang timbul itu sama sekali tidak benar dan tidak berasas. Ujar Yuka, ia perlu dihentikan segera daripada terus menjadi buah mulut masyarakat.

Kalau benar, kenapa polis tak cari saya? Tuduhan ini tidak berasas. Sampai sekarang saya masih diberi kepercayaan artis Indonesia untuk menganjurkan konsert.

Orang boleh menilai, kalau saya bersalah, pasti saya diambil tindakan.

Tambah Yuka, dia tidak mahu melayan fitnah yang timbul dan memilih untuk menghentikan tohmahan yang dilemparkan itu secara profesional.

Kita ada undang-undang, peguam. Saya lebih selesa kalau spekulasi ini ditanggani secara profesional. Gosip dan khabar angin hanya mengganggu kerja saya.

Saya tidak akan layan khabar angin atau cerita palsu.

Terdahulu, spekulasi mengenai Yuka timbul selepas dia menganjurkan konsert Romantic Night, Judika And The Gang pada 21 Oktober tahun lalu.

MENARIK:  Netizen Imbau Peristiwa 19 Tahun Lalu Abby Abadi Lahirkan Marissa Dania Dalam Kereta – ‘Seorang Mak Sanggup Bertarung Nyawa’

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular