Kali Kedua Beraya Sebagai Ibu Tunggal, Shuhada Seronok Beraya Dengan Anak-Anak – ‘Alhamdulillah Mereka Dapat Banyak Baju Sponsor’

Shopee Sale


Tahun ini merupakan tahun yang kedua bagi Shuhada Mat Shukri menyambut perayaan Aidilfitri sebagai status ibu tunggal.

Seronok beraya dengan anak-anak

Bekas isteri kepada pelakon, Hafidz Roshdi itu mengakui sudah pun melupakan segala kisah duka yang berlaku dan gembira kerana masih berpeluang untuk beraya bersama dua anaknya iaitu Humairah dan Umar.

Ini merupakan tahun yang kedua tetapi kalau nak kira secara ‘official’ sebagai ibu tunggal, tahun ini adalah kali pertama.

Sejujurnya saya rasa ‘happy’ saja, Alhamdulillah. Saya rasa sangat berbangga dengan diri sendiri sebab boleh lalui semua ujian Allah dan dah ‘move on’ dah pun.

Sekarang, saya hanya mahu fokuskan anak-anak, nak bagi diorang gembira dan cipta banyak lagi kenangan bersama.

Ketika ditanya mengenai persiapan raya, ibu kepada dua orang anak ini mendedahkan dia berasa sangat bersyukur kerana anak-anaknya menerima banyak baju raya yang telah disumbangkan oleh ahli keluarga terdekat.

Bercakap mengenai persiapan raya, Alhamdulillah anak-anak saya dapat baju sponsor dari keluarga terdekat.

Dalam masa yang sama, mereka akan pakai saja apa yang ada. Tapi kalau anak-anak ‘demand’ nak baju baru ke apa, saya akan beli.

Saya akan cuba sedaya upaya untuk tunaikan permintaan anak-anak.

Sekadar info, Hafidz dan Nurul Shuhada mendirikan rumah tangga pada 30 April 2016 serta dikurniakan dua cahaya mata iaitu Humairah, 7, dan Umar, 3.

MENARIK:  Aiman Hakim Ridza Tolak Tawaran Berlakon Enam Bulan dan Memilih Menjadi 'Kontraktor' untuk Menaik Taraf Rumah Baru – 'Keluarga Adalah Keutamaan Saya'

Walau bagaimanapun, perkahwinan mereka mula dilanda badai selepas timbulnya dakwaan adanya orang ketiga yang mengganggu rumah tangga mereka.

Nurul Shuhada kemudiannya dilaporkan memfailkan perceraian di Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam pada 27 Februari 2023 dan mereka disahkan bercerai pada 27 Julai 2023.

Hafidz kemudiannya mendirikan rumah tangga kali kedua dengan wanita bernama Athirah Yuhada, pada 15 Disember lalu.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular