Kau Sentiasa Ada Di Sampingku Ketika Kita Diuji Dengan Kehilangan Anak & Bermacam-Macam Dugaan – Ali Puteh

Shopee Sale


Seperti yang kita tahu, pelawak Ali Puteh bukan sahaja berdepan dengan pelbagai kontroversi malah perlu bersabar dengan kecaman yang dilemparkan wargamaya di media sosial.

‘Terima kasih isteriku’

Terbaharu, Ali atau nama sebenarnya Syed Ali Mubarak Syed Mohd Ridzuan tampil memuat naik video tanda penghargaan buat isterinya Melati Fitri yang begitu meruntun hati di TikTok.

Menerusi hantaran tersebut, Ali menitipkan ucapan terima kasih buat isterinya yang merupakan antara individu penting sepanjang perkahwinan mereka.

Ali yang memuat naik gambarnya bersama Melati memaklumkan bahawa isterinya itu sentiasa bersama dan tidak pernah mengeluh di saat dirinya jatuh dan perlu berdepan dengan pelbagai ujian kehidupan.

Alhamdulillah, terima kasih wahai insan bergelar isteri yang sentiasa bersama di saat aku tidak punya apa-apa.

Di saat aku jatuh, diuji, hilang segalanya, menangis sendirian, difitnah, dicaci dan dihina, kau tetap berada disampingku dan sentiasa menjadi penguat semangat.

Tidak sedikit pun engkau mengeluh dan terus berdoa suatu hari nanti akan hadir akan kebenaran.

Di akhir hantarannya, ahli kumpulan Puteh itu memaklumkan dirinya tidak mampu membalas segala kebaikan isterinya itu dan menyerahkan segalanya kepada Allah SWT.

Hanya Allah dapat membalas jasa kebaikan kamu wahai insan yang bergelar isteri.

Insya-Allah, saya akan berusaha untuk mencari kebahagiaan untuk keluarga kecil kita.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sebak melihat perkongsian Ali dan tidak melepaskan peluang untuk memberikan kata-kata semangat buat pelawak berkenaan.

MENARIK:  [VIDEO] Ketuai Bacaan Ayat Al-Quran Bersama Jemaah Haji Di Arafah, Ustaz Dzulkarnain Ubat Rindu Netizen – ‘Lama Tak Dengar Suara Merdu’

Mereka juga mendoakan perkahwinan Ali dan isteri berkekalan hingga ke akhir hayat.

Komen netizen

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular