Kembali Dengan “Level Up”, Showcase Jiwa Kacau 2024 Dihadiri Oleh 4 Band Terkenal Negara Beserta Nidji & Luqman Podolski

Shopee Sale


jiwa kacau 2.0

Setelah berjaya mengumpulkan hampir 8,000 peminat pada Showcase Jiwa Kacau 2023, MND Sport & Event Sdn Bhd tidak mahu keterujaan peminat ‘mati’ begitu sahaja. 

Showcase Jiwa Kacau 2.0 bakal menemui anda pada 22 Jun 2024 bertempat di Stadium Hoki Bukit Jalil.

Anjuran kali kedua

jiwa kacau 2.0

Dengan berbesar hati selaku penganjur, MND Sport & Event Sdn Bhd membawa kembali barisan band terkenal negara iaitu Hujan, Masdo, Bunkface dan Insomniacks yang telah mencetuskan fenomena dalam showcase terdahulu ke Showcase Jiwa Kacau 2024 nanti.

Menurut pengajur iaitu Danial Harith dari MND Sport & Event Sdn Bad Showcase berkata Jiwa Kacau 2024  bakal meninggalkan momen tersendiri apabila turut disertai oleh sebuah kumpulan popular dari Indonesia iaitu Nidji selain penampilan khas daripada solois tempatan, Luqman Podolski.

Ini bermaksud akan ada enam penampilan penuh energatik yang akan menghiburkan pengunjung pada malam Showcase Jiwa Kacau 2024.

Harapan kami Showcase Jiwa Kacau 2024 bukan hanya menjadi tempat bersuka ria atau pesta semata-mata tetapi penganjuran ini bakal menjadi medan berkembang, semarak sekali gus melestarikan muzik tempatan terutama buat generasi kini dan akan datang.

Dalam pada itu, Kugiran Masdo menyifatkan penganjuran kali kedua acara muzik ini didorong banyak oleh sambutan dan apresiasi peminat terhadap pemuzik tanah air.

Tanpa sokongan dan kehadiran peminat yang di luar jangkaan pada penganjuran Showcase Jiwa Kacau 2023, kami fikir tidak mungkin ada Showcase Jiwa Kacau 2024.

Jadi sebenarnya kami patut mengucapkan terima kasih buat peminat yang berkumpul dan meraikan perbezaan muzik yang ditonjolkan oleh setiap band.

Showcase Jiwa Kacau 2024 dijadual berlangsung selama tiga jam setengah dengan pembelian tiket boleh dilakukan menerusi http://www.klticketing.com.

MENARIK:  Pereka Fesyen, Amirul Ambil Masa Sebulan Siapkan Busana Songket Tempatan Untuk Konsert ‘Sebuah Epitome Saya Siti Nurhaliza’

Dapatkan Tiket-tiket berharga RM148 (rockzone), RM98 (general admission), RM228 (VIP 1 & 2), RM188 (Cat 1), RM138 (Cat 2), RM68 (blue zone), RM358 (meet & greet) segera.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular