‘Kisah Saya Sebagai Seorang Introvert’ – Marissa Dania

Shopee Sale


Anak perempuan kepada pelakon Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania mendedahkan dirinya seorang introvert iaitu individu bersifat suka memendam rasa dan menumpukan perhatian terhadap diri sendiri dan tidak suka bergaul dalam masyarakat atau dunia luar.

Marissa introvert

Gadis cantik yang berusia 19 tahun itu memberitahu perkara itu ketika ditemu bual oleh satu jenama produk kecantikan yang bertanyakan tentang dua perkara mengenai dirinya.

Apabila ditanya apakah pekerjaan atau kerjaya Marissa sekiranya dia bukanlah seorang pempengaruh. Marissa yang ketika itu sedang ditatarias memberi jawapan ringkas mengatakan dia meminati bidang perniagaan.

Marissa minat bisnes, kalau saya tak jadi influencer mungkin saya akan menjalankan perniagaan.

Video yang dikongsikan telah mendapat lebih daripada 300,00 tontonan dan menerima pelbagai reaksi daripada wargamaya. Namun ada segelintir daripada mereka memberi komen sarkastik terhadapnya. Tidak kurang juga, ada yang memuji kecantikan dan keayuan yang dimiliki Marissa dan menyifatkan ianya saling tidak tumpah dengan wajah ibunya, Abby Abadi.

Video

MENARIK:  Kali Kedua Beraya Sebagai Ibu Tunggal, Shuhada Seronok Beraya Dengan Anak-Anak – ‘Alhamdulillah Mereka Dapat Banyak Baju Sponsor’
" data-video-id="7336120385785695495">
@lovaacosmetics.hq 2 soalan mengenai diri Marissa#lovaacosmeticshq #sakakeninglovaa #fyp #fyp? #xyzbca #masukberanda ? Funny video “Carmen Prelude” Arranging weakness(836530) – yo suzuki(akisai)

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular