Lelaki Maut Akibat Tindakan Songsang Kekerasan dan Kesesakan Nafas

Shopee Sale


Seorang lelaki ditemukan maut dalam keadaan badannya berbalut dengan pita pelekat hitam di dalam sebuah bilik hotel yang terletak di Pacet, Cianjur Indonesia pada Rabu.

Sesak nafas

Gambar sekadar hiasan

Memerik laporan portal Oke Zone, mangsa dilaporkan maut selepas mengalami sesak nafas sewaktu melakukan hubungan songsang dengan cara menggunakan kekerasan dan keganasan dengan seorang lelaki yang berusia 24 tahun.

Menurut Polis Cianjur, AKBP Aszhari Kurniawan pihaknya menerima laporan daripada kakitangan hotel yang menjumpai mayat mangsa dalam keadaan tidak sedarkan diri.

Hasil siasatan mendapati mangsa difahamkan memuat naik hantaran mengajak orang ramai melakukan aktiviti tersebut dengan cara memakai topeng dan menggunakan pita pelekat di media sosial.

Suspek yang tertarik dengan hantaran dimuat naik kemudiannya berjumpa dengan mangsa sebelum menyewa sebuah bilik di sebuah hotel dan melakukan hubungan terlarangan tersebut.

Namun, apabila suspek mengeluarkan kemaluan mangsa, dia terkencing lalu memukul suspek sehingga menyebabkan suspek menjadi marah.

Suspek kemudiannya meninggalkan mangsa dalam keadaan muka bertopeng dan badannya berbalut dengan pita pelekat.

Suspek kini berjaya ditahan dan bakal didakwa melakukan pembunuhan yang boleh membawa hukuman penjara selama 15 tahun sekiranya disabitkan kesalahan.

MENARIK:  Amir Sisi Merilis Lagu Terbaru yang Diberi Judul 'Ayah Ibu'

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular