Membina Kejayaan Bersama Grab Dalam Komuniti Yang Selamat, Khusus Buat Wanita!

Shopee Sale


Ada tak kat sini yang tidak bekerja atau korang merupakan suri rumah sepenuh masa? Mesti kadang-kadang korang bosan juga duduk rumah tak buat apa-apa. Kalau boleh nak cari pendapatan lebih dan merasa peluang pekerjaan dan pengalaman baru juga kan?

Haa…Min ada idea! Sempena Hari Wanita Sedunia 2024 ni, apa kata korang daftar dan sertai untuk menjadi rakan wanita pemandu atau penghantar Grab melalui inisiatif yang mereka ada iaitu #SisBoleh Pandu Dengan Berani. 

Wahhh..Macam best je! Siap ada ada banyak kelebihan lagi tau. Jom min share!

1. Ada sesi pendaftaran dan latihan khusus

Kalau korang tertanya-tanya macam mana nak sertai, jangan risau sebab mereka akan adakan sesi pendaftaran dan latihan khusus sebelum korang boleh mula bekerja.

Kalau rasa tak tahu nak start dari mana dan macam mana, jangan risau, semua tu mereka akan guide untuk korang.

2. Mengutamakan langkah keselamatan

“Boleh ke wanita nak jadi pemandu Grab ni? Tak bahaya ke?”

Bila dah cakap pasal kaum wanita ni, mesti lah Grab nak kan yang terbaik untuk korang.

Antara feature menarik yang telah diperkenalkan adalah mereka akan meningkatkan dan memperkenalkan langkah-langkah keselamatan baru untuk rakan-rakan wanita di Grab dengan feature seperti Selfie Penumpang dan Passenger Rating.

Selain itu, ia ditambah lagi dengan langkah-langkah keselamatan lain semasa seperti AudioProtect, Share My Ride, butang SOS di aplikasi, penyeragaman nombor dan Trip Monitoring.

3. Komuniti dan faedah untuk rakan pemandu wanita

Bukan itu saja, Grab juga membina  satu komuniti yang dipimpin oleh wanita dimana korang boleh meminta rujukan atau menikmati faedah dan kebaikan melalui komuniti di platform Grab itu sendiri. 

MENARIK:  Menyanyi Di Tempat Yang Tepat: Pentingnya Menyelaraskan Penampilan Dengan Acara

Inisiatif yang dibuat ini juga dapat memberikan yang terbaik dan memajukan komuniti wanita termasuk acara-acara komuniti yang diketuai oleh wanita untuk membentuk persekitaran yang selesa. 

Menarik juga kan? Jom lah daftar dengan Grab. Mesti #SisBoleh pandu dengan berani nanti!

Grab dah buat inisiatif ini untuk memperkasakan dan memperkayakan kehidupan korang dalam menerima peluang baharu yang menarik. Jadi, korang jangan lepaskan peluang ini tau! 

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular