Muka Kacak Juga Boleh Dibelasah – Apa Sebabnya?

Shopee Sale


Seorang remaja lelaki berusia 15 tahun mengalami kecederaan parah akibat dipukul sekumpulan lelaki hanya kerana memiliki wajah yang tampan.

Dibelasah sebab terlalu kacak

Memetik laporan The Thaiger, mangsa yang dikenali sebagai Mooyong dikejarkan ke sebuah hospital di Thailand selepas berada dalam keadaan tidak sedarkan diri.

Selepas menerima rawatan dan pulih, Mooyong menceritakan kejadian sebenar yang berlaku. Dakwanya, kejadian berlaku ketika dia dan rakan-rakannya dalam perjalanan ke kedai gunting rambut namun tiba-tiba sekumpulan lelaki yang terdiri daripada empat individu datang menyerangnya.

Keempat-empat suspek kemudian memberitahu bahawa mereka cemburu dengan kekacakan yang dimilik Mooyong sebelum mencabar Mooyong dan rakannya untuk bergaduh. 

Difahamkan, siasatan lanjut berhubung kes ini masih dijalankan dan penduduk setempat menggesa pihak berkuasa mengambil tindakan sewajarnya terhadap kesemua pelaku. Malah ada dakwaan mengatakan keempat-empat pelaku pernah menyerang seorang lagi individu sebelum ini namun tiada sebarang tangkapan dibuat.

MENARIK:  [VIDEO] ‘Buat Masa Sekarang Suami Syasya Tak Bekerja’ – Rozie Othman

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular