Nak Menang Lampin Applecrumby® Secara Percuma Selama 365 Hari? Ikut Langkah Ni Untuk Dapatkannya!

Shopee Sale


Lampin pakai buang menjadi salah satu keperluan asas yang perlu ada di rumah sekiranya terdapat bayi atau anak kecil berusia bawah 3 tahun. Tak dinafikan yang pemakaian lampin pakai buang sangat memudahkan tugas ibu bapa.

Buat korang yang baru menimang cahaya mata, pastinya kerja menukar lampin akan jadi rutin harian. Oleh itu, kena la ada banyak stok kat rumah. Haa.. Kami ada berita baik buat para ibu bapa sekalian!

Beli pakej istimewa AJL, ada peluang menang lampin Applecrumby® selama setahun!

Siapa kat sini tengok Anugerah Juara Lagu 38 (AJL 38)? Bahangnya masih terasa sampai sekarang. Sempena itu, Applecrumby® dengan berbesar hati menawarkan peluang keemasan untuk korang memenangi lampin Applecrumby® Purebasics selama setahun.*

Caranya pun mudah je. Korang hanya perlu beli mana-mana pakej istimewa AJL untuk berpeluang menjadi pemenang Peraduan Applecrumby® 365. Korang boleh ikut langkah demi langkah seperti gambar di bawah.

Seramai 3 orang akan dipilih sebagai pemenang bertuah. Paling best, Peraduan Applecrumby® 365 dilanjutkan sehingga 31 Mac 2024 tau. Jangan sampai terlepas!

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Lampin Applecrumby® Purebasics, 100% bebas klorin!

Apa yang best tentang lampin Applecrumby® PureBasics ni?

Lampin Applecrumby® PureBasics adalah antara lampin pilihan ramai ibu bapa. Bukan setakat jenama Malaysia, malah ia selamat dipakai. Paling menarik, lampin ni 100% bebas klorin, no. 1 di Malaysia!

Pembuatan lampin ni dicipta dengan teknologi Greencore-DryTM untuk memastikan kulit bayi sentiasa terjaga tanpa bahan kimia berbahaya.

Ia direka khas untuk kegunaan harian dan adalah Kayangan Yang Mampu untuk korang dan bayi korang. Dengan perlindungan sehingga 12 jam, bayi korang akan selesa memakai lampin ni.

Cerita tentang AJL, acara tahunan gilang-gemilang yang selalu dinantikan oleh peminat muzik, segmen paling disukai ramai semestinya karpet merah. Masa ni la dapat tengok gaya glamor selebriti yang hadir.

10 KOL muncul di karpet merah AJL 38, pemenang peraduan Gaya Applecrumby® pun ada!

Kredit: IG @syamel_official

Sewaktu karpet merah AJL 38, seramai 10 KOL ibu bapa berjalan di karpet merah bersama anak kecil mereka yang comel belaka. Semuanya berpakaian dengan penuh warna warni!

Kredit: IG @diarianggun

Kredit: IG @jaja_azliza

Selain tu, 10 pemenang terpilih menerusi Peraduan Gaya Applecrumby® turut bersama di karpet merah. Cantik dan bergaya semua eh!

MENARIK:  Mario G Klau, Sarah Suhairi & Alfie Zumi Bakal Meriahkan ‘Amazing Concert 2024 D’Masiv’

Applecrumby® AJL Baby Theatre, bilik istimewa yang baby friendly sewaktu AJL

Kredit: IG @applecrumby.official

Bagi menghangatkan lagi AJL 38, buat pertama kalinya Applecrumby® memperkenalkan Applecrumby® AJL Baby Theatre, bilik istimewa yang baby friendly untuk menonton AJL.

Kredit: IG @diarianggun

Seramai 10 KOL ibu bapa dan bayi mereka serta 10 pemenang yang terpilih menerusi Peraduan Gaya Applecrumby® mendapat layanan VIP eksklusif yang sangat istimewa. Syok habis!

Ibu bapa dapat menyaksikan siaran langsung AJL 38 di Applecrumby® AJL Baby Theatre yang disediakan khas di Axiata Arena Bukit Jalil bersama anak kecil mereka dengan tenang.

Kredit: IG @applecrumby.official

Tempat menukar lampin dan bilik menyusu bayi yang dilengkapi dengan produk Applecrumby® pun ada disediakan. Memang selesa dan nyaman!

Jom kita luangkan masa untuk menonton nyanyian dari Syamel ni. Memang merdu lah!

Korang jangan lupa join peraduan Peraduan Applecrumby® 365 yang akan tamat pada 31 Mac 2024. Mana la tahu ada rezeki korang dapat stok lampin Applecrumby® Purebasics selama setahun. Inilah peluangnya!

Anda juga boleh menonton video yang menunjukkan pengalaman para KOLs di Applecrumby® AJL Baby Theatre di SINI.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular