‘Nak Selesai Cara Adil & Saksama’ – Izreen Azminda Beri Penjelasan Teruskan Kes Saman Terhadap Intan Saleh

Shopee Sale


Pelakon Izreen Azminda memberi penjelasan tentang keputusannya yang memilih untuk meneruskan kes saman fitnah terhadap bekas madunya iaitu Intan Saleh semasa sesi mediasi di Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur pada Isnin.

Artikel berkaitan: Intan Saleh Lega Ude Tarik Semula Kes, Izreen Azminda Nak Teruskan Saman

Artikel berkaitan: Izreen Azminda ‘Meletop’ Dengan Intan Saleh, Dakwa Bertahun Kena Buli & ‘Provoke’ – ‘Selama Ini Aku Taat Dengan Permintaan Ude’

Tak capai kata sepakat

Memetik laporan Melodi, perbincangan yang diadakan tidak mencapai kata sepakat dan Izreen terpaksa meneruskan bagi menyelesaikan masalah tersebut.

Kita nak selesaikan secara adil dan saksama supaya tidak ada percanggahan cerita, tokok tambah cerita atau campur tangan dari pihak dua dan ketiga. That’s why kita ambil jalan ini kerana jalan ini adalah yang sebaik-sebaiknya.

Kalau saya tidak mahu selesaikan perkara ini diluar, saya tak akan ada disini (mahkamah). Selepas perbincangan dibuat, maknanya kita masih belum nampak jalan itu.

Jadi, kita teruskan dengan apa yang ada sebab tak nampak (jalan penyelesaian), kalau nampak dah selesai dah hari ini. Kalau tidak saya tidak akan hadir hari ni untuk selesaikan dengan dia.

Perlu perincian lanjut

Sementara itu, peguam yang mewakili Izreen, Muhammad Hafiz Hood menyatakan terdapat perincian lanjut yang diperlukan daripada pihak defendan.

Sebelum ni memang pernah buat perjumpaan antara saya dan peguam defendan bagaimanapun kita teruskan dengan kes.

Untuk hari ini (Isnin), ada beberapa yang kita dah jumpa kata sepakat tetapi masih perlukan perincian yang lanjut. Itu yang masih belum diselesaikan dan perlu diberi masa kepada pihak-pihak defendan.

MENARIK:  ‘Ya Betul, Sebelum Ni Dia Memang Ada Rekod Tak Baik, Permainkan Hati Perempuan & Panas Baran’ – Joy Revfa

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular