Pakaian Dalam Menantu Selalu Hilang & Ada Tompokan Air Mani, Mak Mentua Cakap Angkara Makhluk Halus

Shopee SaleSekadar gambar hiasan

Baru-baru ini, seorang wanita bergelar isteri meluahkan rasa gusar apabila dia mendakwa dirinya menjadi mangsa gangguan seksual di rumah mentuanya.

Jumpa pakaian dalam berterabur

Sekadar gambar hiasan

Menerusi perkongsian di aplikasi X, wanita terbabit mendakwa pakaian dalamnya sering hilang malah dia pernah terjumpa pakaian tersebut berterabur di dalam rumah.

Suami pun terkejut dan cakap ada benda yang tak kena ni. Tapi dia cuma cakap mungkin anak-anak saudara dia masuk bilik. Tapi persoalan saya, okay ke untuk anak saudara main dengan pakaian dalam aku?

Kejadian paling teruk berlaku pada 1 Februari lepas aku buka almari dan jumpa semua pakaian dalam aku yang hilang termasuk seluar dalam yang  belum dipakai dan masih dalam plastik. Aku jumpa 1 seluar dalam lama aku yang ada kesan cecair seperti air mani.

Kejadian itu kemudian diceritakan kepada ibu mentuanya namun wanita itu tidak mempercayai malah mendakwa perkara tersebut berlaku disebabkan gangguan makhluk halus dan bukannya angkara manusia.

Yang paling terkejut, ada pakaian dalam yang dia ambil dalam bakul baju kotor, pakaian gym dan baju tidur aku yang hilang. Pakaian dalam plastik semua dan dibuka tapi mak dia masih nafikan ni perbuatan manusia dan cakap ni perbuatan makhluk halus. Bapa dia lagi buat macam tak ada apa-apa dan siap cakap dah okay dah.

Wanita itu akui buntu dan tidak tahu apa yang perlu dilakukannya memandangkan si suami enggan berpindah keluar dari rumah ibu bapanya.

MENARIK:  [VIDEO] Neelofa Jawab Dakwaan Tidak Empati Ketika Memberi Pandangan – ‘Saya Bukan Ustazah, Topik Mak Ayah Susah Diperdebatkan’

Menjengah ke ruangan komen, meskipun wanita itu tidak memberitahu siapakah dalang di sebalik kejadian yang berlaku, tetapi rata-rata wargamaya mengesyaki bapa mentuanya terlibat dalam kes tersebut. Malah mereka mencadangkan wanita itu agar memasang ‘hidden camera’ bagi menangkap si pelaku.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular