Pelan Prabayar 5G CelcomDigi Terbaru, Internet Tanpa Had Hanya RM25! Mari Sertai Sekarang!

Shopee Sale


Penggunaan internet telah digunakan dengan meluas sehingga hari ni. Boleh dikatakan setiap orang di dunia ni menggunakan internet untuk aktiviti seharian. Tak lengkap hidup ni kalau tanpa internet tau.

Siapa kat sini yang tak nak internet tanpa had? Eh, mesti la nak! Lebih-lebih lagi kalau internet berkelajuan tinggi. Nak buat apa-apa pun senang je.

Korang tengah cari pelan prabayar ke tu? Haa.. Korang tak silap tempat la sebab kami ada rekomen terbaik untuk korang!

CelcomDigi ada Pelan Prabayar 5G serba baharu!

Baru-baru ni CelcomDigi melancarkan Pelan Prabayar 5G CelcomDigi baharu. Apa yang best tentangnya? Korang boleh nikmati sambungan 5G dan 4G di rangkaian terluas dan terpantas di Malaysia. Yay!

Pelan Prabayar 5G CelcomDigi baharu ni memenuhi keperluan pelanggan prabayar berbeza yang mahukan sambungan dan penstriman yang lancar. Korang boleh pilih ikut keperluan korang. Ia tersedia mulai 1 Mac 2024.

Tak sabarnya nak tahu apa yang ada dalam Pelan Prabayar 5G CelcomDigi baharu ni. Jom kita usha!

Ada Edisi Biru tanpa had & Edisi Kuning berkelajuan tinggi, pilih mana yang korang nak!

Terdapat dua edisi Pelan Prabayar 5G CelcomDigi baharu yang istimewa untuk korang. Pilih la yang sesuai dengan kehendak korang okay?

  • Edisi Biru

Dari serendah RM25/bulan, menyediakan 5G tanpa had dengan kuota internet sehingga 55GB (5G dan 4G), kuota hotspot tambahan, kelajuan sehingga 100Mbps dan panggilan tanpa had ke semua rangkaian. Korang juga boleh nikmati penstriman video 5G dengan langganan Viu Premium bernilai RM44 sebulan (RM56.90/bulan) atau iQIYI RM47/bulan (RM50.90/bulan).

  • Edisi Kuning

Dari serendah RM25/bulan, menyediakan 5G berkelajuan tinggi  dengan kuota internet sehingga 75GB (5G dan 4G), kuota hotspot tambahan, kelajuan sehingga 100Mbps dan panggilan tanpa had ke semua rangkaian.

Akses fleksibel dengan pas Internet 5G sekali, serendah RM1 je!

Paling menarik, kalau korang pilih mana-mana Pelan Prabayar 5G CelcomDigi baharu, korang ada fleksibiliti untuk beli pas sekali dengan kuota internet tambahan berharga bermula daripada RM1 je tau. Takkan tak nak kot?

Korang boleh pilih untuk beli pas berasaskan masa, harian dan mingguan melalui aplikasi Celcom Life dan aplikasi MyDigi dengan akses internet sehingga 20GB kuota (5G dan 4G). Seronok la tawaran macam ni!

MENARIK:  Netizen Bersemangat dengan Kembalinya Jamal Jamaluddin Bersama Kool 101 - 'Malamlam Kena On Radio Balik Ni'

Promosi pengenalan dengan masa terhad, jom daftar atau naik taraf sekarang!

Siapa kat sini yang suka promosi? Cuba angkat tangan! Eh, sama la kita! Haa.. Kami ada berita menarik daripada CelcomDigi untuk korang!

CelcomDigi ada promosi pengenalan tersedia dengan masa terhad tau. Promosi ni istimewa untuk korang yang mendaftar atau menaik taraf bermula 1 Mac hingga 30 Jun 2024. Wow!

Buat Edisi Biru, pelanggan yang mendaftar untuk pas Internet RM39, akan menikmati tambahan 10GB Internet berkelajuan tinggi (5G dan 4G) dan lima kali ganda (5x) kuota Hotspot tambahan.

Buat Edisi Kuning pula, pelanggan yang mendaftar untuk pas Internet RM25 dan RM39, juga akan menikmati tambahan Internet berkelajuan tinggi 10GB (5G dan 4G) dan lima kali ganda (5x) kuota Hotspot tambahan.

Selain tu, pelanggan sama ada Edisi Biru atau Edisi Kuning juga akan dapat akses kepada Pas Sekali hanya RM1 dengan Internet tanpa had (5G dan 4G) selama 1 jam. Memang berbaloi!

Berminat untuk mendaftar Pelan Prabayar 5G CelcomDigi baharu? Korang boleh terus ke mana-mana Celcom bluecube, Digi Stores, peniaga dan rakan kongsi yang sah untuk mendaftar ya.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular