Penyanyi Veteran Pukul Abang Ipar Guna Batang Besi Angkara Salah Faham

Shopee Sale


Sekadar gambar hiasan

Seorang penyanyi lelaki era 80-an dan komposer yang disyaki memukul abang iparnya di sebuah flat Bandar Tun Razak, Cheras pada petang Ahad telah ditahan polis.

Pukul abang ipar

Sekadar gambar hiasan

Memetik laporan Astro Awani, penyanyi veteran tersebut disyaki memukul abang iparnya menggunakan batang besi sehingga menyebabkan kecederaan. Kejadian tersebut dipercayai berpunca daripada salah faham antara mangsa, 41 dan suspek, 64.

Suspek kemudian bertindak memukul menggunakan besi panjang di bahagian kepala, belakang badan, mata kiri dan bahagian lain mangsa.

Akibat daripada kejadian itu, mangsa mengalami pendarahan di bahagian kepala dan menerima dua jahitan, bengkak mata kiri, lebam di tangan kiri dan luka di tangan kanan.

Penahanan peserta sebuah program realiti hiburan popular itu berlaku selepas pihak polis menerima laporan daripada abang ipar mangsa.

Pada tahun 2010, artis veteran ini pernah terpalit kontroversi berhubung perkahwinan yang tidak direstui oleh ibu mentuanya susulan jarak usia antara dia dan isterinya agak jauh.

MENARIK:  Tragedi Maut: Din Katak Meninggal Akibat Kemalangan, Dikenali Kerana Hiasan Jalur Gemilang

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular