Persediaan Perkahwinan Tyra Kamaruzzaman Bersama Pereka Fesyen, Mengapa Memilih Reka Teemor Sebagai ‘Pengurus Perkahwinan’?

Shopee Sale


Tyra Kamaruzzaman

Pempengaruh dan usahawan, Tyra Kamaruzzaman memberi bayangan bakal menamatkan zaman bujang dalam waktu terdekat dengan lelaki pilihannya, Emran Rijal.

Kahwin dalam masa terdekat

Tyra Kamaruzzaman

Menerusi hantaran di TikTok, Tyra atau sebenarnya Athirah Kamaruzzaman berkongsi beberapa keping foto memperlihatkan dia sedang membuat persiapan menuju hari bahagianya.

Antara persiapan itu termasuklah menempah lokasi persandingan, membeli cincin, barang hantaran, busana nikah, dekorasi pelamin dan beberapa lagi.

Sementara itu, di ruangan kapsyen pempengaruh berusia 25 tahun itu berkata dia bakal suami menunggu hari untuk disatukan.

Menghitung hari, jam, minit dan selamanya.

Menjengah ke ruangan balas, rata-rata wargamaya meluahkan rasa gembira dan menitipkan doa agar urusan Tyra dipermudahkan.

Selain itu, netizen juga meluahkan rasa teruja apbila Tyra memilih syarikat Reka Teemor sebagai perancang perkahwinan atau ‘wedding planner’.

Terdahulu, timbul khabar angin apabila Tyra dikatakan sudah mengikat tali pertunangan dengan Emran yang juga seorang pereka fesyen.

Hubungan Tyra dan Emran mula dihidu netizen sekitar September tahun lalu apabila mereka dilihat sering bersama.

MENARIK:  Hannah Delisha Alami Keguguran – ‘Jumpa Di Syurga Nanti Sayang’

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular