Pujian Siti Nurhaliza Dihargai Oleh Aisha Retno Menjelang #AJL38 – ‘Tanggungjawab Besar’

Shopee Sale


tokti aisha 1

Lagu Sutera yang dipopularkan oleh Aisha Retno antara yang diramal bakal ‘menang besar’ pada Anugerah Juara Lagu ke-38 (AJL38) malam ini.

Sebelum itu, penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza juga memuji bakat yang dimiliki Aisha menerusi lagu yang sama.

Pesanan Siti Nurhaliza

tokti aisha

Menerusi temu bual Show Dalam Bilik, Aisha berkata dia amat menghargai kata-kata semangat dan nasihat yang diberikan oleh penyanyi tersohor itu.

Sebagai seorang lagenda yang sentiasa memperhatikan pendatang baru, saya hargai sangat sebab orang macam dia sentiasa sibuk tapi masih ada masa untuk melihat sosial media dengan apa yang terjadi sekarang.

Dalam masa yang sama, penyanyi berusia 23 tahun tersebut berjanji akan memberikan perhatian yang penuh terhadap persembahannya di AJL nanti terutama setelah dia mendapat perhatian daripada Siti Nurhaliza.

Saya nak ucapkan terima kasih kepada Tok Ti kerana memberi semangat yang membara untuk saya lebih giat lagi dan fokus AJL ini.

Sebab saya tahu Tok Ti pun pernah berada di tempat yang sama saya rasakan, malah lebih muda dari saya. Dia umur belasan tahun dah masuk AJL.

Walaupun dihujani dengan pujian namun, penyanyi kacukan Malaysia-Indonesia ini berkata dia akan melakukan yang terbaik pada malam anugerah berprestij tersebut berikutan banyak pihak meletakkan harapan yang tinggi terhadapnya.

Jadi saya rasa benda ini adalah pemangkin untuk saya rasa lebih bersemangat lagi.

Tipu lah kalau kata tak puas, seorang lagenda puji saya tapi itu adalah tanggungjawab yang cukup besar. Kalau buat tak bagus di AJL mungkin akan mengecewakan ramai orang termasuk Tok Ti sendiri.

Anugerah Juara Lagu 38 bersiaran langsung dari Axiata Arena, Ahad, 3 Mac, 9.00 malam, di TV3 & strim juga melalui Tonton.

MENARIK:  [VIDEO] ‘Lelaki Ujiannya Tidak Banyak, Hanyalah Wanita’ – Atu Zero

Anugerah berprestij itu dikhas oleh penaja utama, Alha Alfa dan rakan penaja, U Mobile. Turut memeriahkan musim ini adalah , XTRA dan Seismik sebagai rakan digital, serta Hot FM sebagai rakan radio.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular