Rezeki Bella Astillah Melimpah-Ruah, Teruja Terima Hadiah Motor Skuter Elektrik – ‘Boleh Hantar Ayden Pergi Sekolah’

Shopee Sale


Rezeki pelakon dan penyanyi, Bella Astillah semakin melimpah-ruah selepas dilanda kemelut rumah tangga bersama penyanyi dan aktor, Aliff Aziz.

Artikel berkaitan: ‘Korang Buang Bella Macam Sampah, Macam Dia Pula Kena Tangkap Khalwat’ – Didi Astillah Bidas Aisyah Aziz 

Artikel berkaitan: [VIDEO] ‘Sekarang Sudah Tiba Masanya Kak Long Pula Yang Bagi Mama Bahagia’ – Bella Astillah

Rezeki buat Bella & anak-anak

Selepas pulang daripada mewakili Malaysia untuk Wuhu Shenshan Music Festival 2024 di China, Bella menerima kejutan bakal dihadiahkan sebuah skuter elektrik pada penghujung bulan ini.

Pengumuman tersebut dibuat oleh peneraju GGR Motor, Muhammad Mussadiq Mohamed Azmi dan berhasrat untuk melantik Bella sebagai duta mereka.

Saya nak beritahu GGR Motor akan hadiahkan sebuah motor skuter EV (electric vehicle) kepada Bella. Insya-Allah kami juga nak ambil Bella sebagai duta perempuan.

Menurut pemilik nama Dayang Ara Nabellah Awang Astillah, dia menyatakan rasa syukur dan teruja dengan pemberian daripada pihak syarikat berkenaan.

Kata Bella, dia sudah lama bercadang untuk membeli sebuah motosikal bagi kegunaan harian untuk menghantar anak sulungnya, Mohamad Ayden Adrean yang kini berusia tujuh tahun ke sekolah.

Namun, hasratnya untuk membeli motosikal beberapa kali tertangguh atas beberapa faktor yang tidak dapat dielakkan.

Alhamdulillah rezeki, saya anggap semua ini hadiah. Memang dah lama rancang nak beli tetapi asyik tertangguh rupanya ada rezeki yang datang.

Rezeki anak-anak juga untuk Ayden dan Ara. Lepas ini, saya akan kongsi pengalaman hantar Ayden naik motor pergi sekolah. Dia mesti gembira.

Untuk rekod, hasil perkahwinan Bella dan Aliff, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Mohamad Ayden Adrean, 7, dan Ara Adreanna, 4.

MENARIK:  Cara Pemindahan & Pengeluaran KWSP Akaun Fleksibel (Akaun 3)

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular