Riena Diana & Keith Foo Banyak Persamaan, Nafi ‘Sailang’ Daripada Tiz Zaqyah – ‘Mereka Hanya Bekerjasama Untuk Satu Produk’

Shopee Sale


Pelakon Riena Diana memberitahu dirinya dan aktor Keith Foo mempunyai banyak persamaan selepas menjalani penggambaran untuk drama terbaharu di slot Samarinda yang berjudul Salju Rindu.

Artikel berkaitan: Jodoh Atau Kerjaya Jadi Pilihan Riena Diana?

Artikel berkaitan: ‘Tak Kelakar! Kaki Naik Muka Saya’ – Riena Diana Berang Video Muka Kena Sepak Dengan Syazuwan Hassan Dijadikan Konten

Banyak persamaan

Menurut Riena, mereka baru mengenali satu sama lain dalam tempoh lebih kurang sebulan dan akui selesa berteman rapat.

Secara peribadi, kami berkawan rapat dan tengah mengenal hati budi masing-masing. Nak beritahu lebih-lebih pun kami masih baru. Doakan yang terbaik kalau ada jodoh Insya-Allah dipermudahkan.

Mula-mula masa shooting pun kami dah macam berkawan baik di set. Bila cuma nak cari chemistry di set benda lain pula yang jadi.

Sebenarnya tidak berlaku cinta lokasi sebab kami berkawan baik di set cuma mungkin selepas beberapa minggu tu baru sedar kami banyak persamaan. Bila dah kenal dengan lebih rapat, kami banyak persamaan yang menyebabkan kami kongsi benda yang kami suka dan tak suka.

Keith dan Tiz Zaqyah?

Dalam pada itu, disoal mengenai hubungan Keith yang pernah digosipkan dengan pelakon Tiz Zaqyah, Riena tidak mahu mengulas lanjut tentang perkara itu.

Saya rasa tak sesuai untuk saya jawab lebih baik tanya tuan badan sendiri betul tak Keith dengan Tiz sebab setahu saya mereka hanya bekerjasama untuk satu produk dan ada video mereka berdua untuk promosi produk tersebut.

Tapi saya tak boleh nak ulas lebih-lebih sebab lebih baik tanya Keith dengan Tiz sendiri. Baru-baru ini yang saya mengenali Keith katanya dia single. Saya tak rampas sesiapa.

Riena berkata demikian semasa ditemui di sesi sidang media I Can See Your Voice Musim Ketujuh di ROM 8 Studio, Petaling Jaya, semalam.

MENARIK:  [VIDEO] ‘Papa Memang Tak Guna, Anak-Anak Sukan Pun Papa Tak Boleh Nak Tengok..Maafkan Papa’ – Datuk Red

Terdahulu, Riena dan Keith membuat pengakuan bahawa mereka sedang bahagia bersama dan tidak menolak jika ditakdirkan mereka bertemu jodoh, suatu hari nanti.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular