Ruhainies Kongsi Foto Sejambak Bunga Ros Merah, Dakwa Ada Kenyataan Tidak Tepat Tersebar

Shopee Sale


ALIFF ruhainies 2-2

Selang beberapa minit penyanyi Aliff Aziz mengeluarkan kenyataan, diikuti pula dengan aktres popular, Ruhainies yang juga bersuara di akaun media sosial miliknya.

Ada kenyataan tak betul

ruhainies kenyataan

Menerusi hantaran dimuat naik, Ruhainies menekankan terdapat beberapa kenyataan yang kurang tepat telah tular mengenai kontroversi didakwa bersekedudukan dengan Aliff.

Namun, pelakon berumur 32 tahun itu tetap memohon maaf atas apa yang telah berlaku.

Dalam pada itu, Ruhainies atau nama sebenarnya Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas berharap agar spekulasi ini dapat dihentikan sehingga dirinya tampil memberikan kenyataan sebenar bagi mengelakkan timbul kekeliruan dan salah faham.

Sebelum itu, adik kepada aktres dan usahawan Risteena ini dilihat memuat naik foto sejambak bunga ros merah namun tidak ada kapsyen yang ditulis.

Pada awal pagi Sabtu, media melaporkan pasangan selebriti telah ditangkap bersekedudukan di sebuah kondominium mewah yang terletak di ibu kota.

Adik kepada Bella iaitu Didi Astillah mengesahkan individu yang dicekup oleh Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) itu adalah abang iparnya, Aliff.

MENARIK:  [VIDEO] Aliff Aziz Nyanyikan Lagu 'Hakikat Sebuah Cinta', Ruhainies Viralkan Di IG Story

Aliff dan Ruhanies dilaporan sudah dibebaskan dengan jaminan sementara kira-kira jam 2 petang di pejabat Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) sementara menanti pendakwaan pada satu tarikh lain (masa terdekat).

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular