‘Ruhainies Tarik Diri, Tak Jadi Sertai Acara StarVendors Mega Raya Festival’ – Ifa Raziah

Shopee Sale


Penyanyi dan usahawan popular, Ifa Raziah memberitahu kepada pihak pelakon Ruhainies menarik diri daripada menyertai acara StarVendors Mega Raya Festival (SV) yang bakal berlangsung 29 Mac sehingga 1 April ini di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC).

Tak mahu perniagaan orang lain terkesan

Menurut kenyataan Ruhainies kepada Ifa Raziah, dia tidak mahu perniagaan orang lain terkesan disebabkan namanya ada di dalam acara tersebut.

Anis dah lama fikir sebab Anis tak nak kerana Anis bisnes orang lain terkesan. Anis faham. InsyaAllah ada rezeki Anis di tempat lain. Semoga kita semua dimurahkan rezeki. InsyaAllah ada rezeki kita jumpa lagi.

Ujar Ifa Raziah pula, dia memohon ampun dan maaf kepada Ruhainies kerana terpaksa menggugurkan nama pelakon tersebut daripada menyertai acara yang dianjurkan olehnya itu.

Di atas desakan rakan-rakan artis dan vendors-vendors, kami mengambil tindakan setelah mendengar keluhan dari semua pihak dan juga untuk tidak mahu memanjangkan isu ini. Kami membuat keputusan untuk menjaga vendor-vendor yang ada si Starvendors.

Matlamat dan usaha kami adalah untuk membantu semua vendors dan artis dan memberi peluang semua untuk mencari rezeki di bulan Ramadan ini. Akan tetapi, kami tidak mahu periuk nasi vendor terjejas kerana isu ini.

Sebelum ini, Ifa tampil menjernihkan keadaan dan memohon peminat Ruhainies dan Bella Astillah tidak bertindak untuk memboikot acara StarVendors Mega Raya Festival.

MENARIK:  PMX Memberi Bantuan Kepada Sarimah Ahmad & Dharma Harun dengan Harapan Mereka Dikurniakan Afiyah

Selaku penganjur, Ifa berkata, dia perlu bersikap profesional, begitu juga mana-mana selebriti serta peminat yang bakal berkunjung ke acaranya kelak kerana SV menghimpunkan lebih 50 selebriti serta ramai peniaga.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular