‘Saya Dah Tak Fikir & Now Nak Fokus On Being Happy’ – Ruhainies

Shopee Sale


Meskipun namanya masih lagi belum reda dari kontroversi hangat, namum pelakon Ruhainies dilihat tetap meluangkan masa dan melayan peminatnya di sosial media.

Fokus kepada kebahagiaan

ruhainies

Menerusi hantaran yang dimuat naik di Instagram Story (IG), Ruhainies atau nama lengkapnya Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas menjawab soalan-soalan daripada pengikutnya.

Seorang individu telah mengakui bahawa dia tidak boleh lari daripada bergosip tentang isu antara aktres itu dengan kemelut rumah tangga pasangan pelakon, Aliff Aziz dan Bella Astillah.

Saya nak minta maaf sebab sepanjang isu awak..ya lah normal la sebab bergosip dengan kawan.

Bagaimanapun, aktres berusia 31 tahun itu tetap positif dan meneruskan kehidupan dengan memfokuskan diri untuk mencari kebahagiaan.

It’s okay, let’s move on. We have better things ahead.

Saya dah tak fikir dan sekarang nak fokus on being happy dan membahagiakan orang sekiling saya termasuk followers saya. Okay?

Kita doakan yang terbaik untuk satu sama lain dan semua pihak. Please. All love for you, who are reading this.

Sebelum ini, Ruhainies memohon maaf kepada Bella Astillah dan kepada wanita yang dikaitakan dengan Aliff iatu Sarah Yasmine selain menyatakan hasrat untuk bersua muka dengan mereka bagi menjernihkan kemelut yang berlaku.

Terdahulu, Sarah menyatakan dia berani melakukan pendedahan itu kepada umum selepas melihat Aliff teruk dikecam susulan kontroversi ditangkap berkhalwat dengan Ruhaines.

MENARIK:  A Aida Hanya ‘Blacklist’ Ruhainies Daripada Berlakon, Hubungan Sebagai Kawan Masih Baik – ‘Kalau Jumpa Masih Boleh Salam, Peluk’

Lebih mengejutkan lagi, wanita itu mendakwa aktres yang ditangkap khalwat bersama Aliff telah menghasut aktor berkenaan untuk menjatuhkan isterinya Bella Astillah. Malah, dia mendakwa mempunyai segala bukti perancangan yang dilakukan aktres terbabit.

Dalam pada itu, beberapa nama artis lain turut didakwa terpalit dengan pendedahan tersebut termasuk Emma Maembong, Chacha Maembong, Meerqeen dan Anna Jobling.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular