Setiap Hari Terima Beratus DM Maki Hamun, Ibu Aliff Aziz Anggap ‘Cybertroopers’ Seperti Lembu Dicucuk Hidung

Shopee Sale


Umum mengetahui, ibu kepada penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz iaitu Siti Hafiza Basharahi kini kembali aktif di Instagram selepas hampir dua bulan ‘menghilangkan diri’ dari media sosial.

Terbaru, Hafiza mendedahkan dia banyak menerima mesej daripada netizen yang meluahkan rasa kebencian terhadapnya dan keluarga.

Mereka pasti penat

Menurut Hafiza, dia hanya menyekat dan memadam mesej negatif tersebut tanpa membaca. Ujarnya lagi, dia turut memaafkan kesemua individu tersebut.

Masyaallah tabarakallah setiap hari saya terima beratus-ratus hate DM’s from cyber troopers tegar. Alhamdulillah saya tidak baca hanya terus click block dan delete kesian sebab mereka bersungguh menulis maki hamun.

Mereka pasti penat kan tapi tidak mengapa saya maaf kan sebab they don’t know better mereka seperti seekor lembu yang dicucuk hidung.

Tambah Hafiza, dia masih bersyukur kerana ada segelintir netizen yang berhati mulia. Ini kerana, mereka menghantar kiriman mesej yang positif terhadapnya dan keluarga.

Allah ilhamkan untuk terbaca dm sister ini Allahuakbar ramai lagi insan hebat yang mempunyai akal yang waras untuk berfikir dan menjaga adab Alhamdulillah.

MENARIK:  ‘Get Well Soon Faisal Halim’ – Persatuan Bola Sepak Thailand

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular