Shakilla Khoriri Dapat Hak Penjagaan Sementara Anak – ‘Saya Akan Buat Apa Sahaja Untuk Ameena’

Shopee Sale


Pelakon Shakilla Khoriri meluahkan rasa syukur kerana Mahkamah Tinggi Shah Alam memutuskan hak penjagaan sementara atau interim hadanah anak perempuannya diserahkan kepadanya, hari ini.

Alhamdulillah

Menerusi posting di Instagram, Shakilla berkata, sebagai ibu dia akan melakukan yang terbaik untuk anaknya iaitu Ameena Sofia. Tambah Shakilla, dia yakin ini adalah perancangan Allah yang terbaik untuk dia serta keluarga.

Saya akan buat apa sahaja untuk Ameena. Saya sangat maksudkan apa yang saya cakap. Alhamdulillah, pagi ini pihak mahkamah dah putuskan hak interim hadanah berpihak kepada umi Ameena.

Saya percaya doa dan aturan Allah sentiasa tak salah alamat. Allah lebih tahu. Apa pun alasan dan tujuan kita sebagai manusia, hanya Allah sahaja yang mengizinkan-Nya.

Terdahulu, bekas suami Shakilla iaitu penyampai radio Fizi Ali memfailkan tuntutan hadanah terhadap Shakilla berhubung hak penjagaan anak perempuan mereka.

Ujar Fizi, tindakannya memfailkan hadanah bukan untuk berebut anak sebaliknya hanya mahu anak perempuanya itu mendapat kasih sayang sempurna.

MENARIK:  Aidid Marcello Terubat Rindu Dapat Jumpa Nazarudin Rahman – ‘Aku Jerit Nama Dia Terus Peluk’

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular