Sila Jangan Tanya Dayang Sakit Jika Benar-Benar Sayang Saya

Shopee Sale


Penyanyi Dayang Nurfaizah meminta semua pihak untuk menghentikan spekulasi berhubung berat badannya yang didakwa semakin susut disebabkan sakit.

Takut jadi doa

Menerusi temu bual bersama Dayang memberitahu dia mempunyai berat badan yang ideal meskipun bentuk tubuhnya dikatakan semakin mengecil.

Kepada peminat Dayang, kalau betul sayangkan Dayang janganlah tulis komen tanya Dayang sakitkah? Bila perkataan (sakit) itu selalu disebut takut nanti jadi doa. Saya Alhamdulillah sihat walafiat.

Cuma, saya kurus sebab nak cantik dan gembira dengan penampilan diri. Berat badan saya sekarang 46 kilogram dan masih dalam kategori ideal. Saya sering buat pemeriksaan kesihatan dan setakat ini, keadaan saya baik-baik sahaja.

Tambah Dayang, dia mengamalkan diet, namun tidak keterlaluan.

Biasanya bila ada konsert besar, barulah saya akan jaga makan dan bersenam. Selepas selesai konsert, saya makan macam biasa. Saya jenis makan makanan dalam kuantiti yang sedikit, sama juga dengan mak dan kakak. Kami akan makan berulang kali

Dayang yang ditemui pada sidang media Konsert By Ajai & Mega di sebuah hotel, di Mutiara Damansara, semalam, turut berkongsi mengenai jadualnya sepanjang bulan Ramadan yang hampir tiba.

MENARIK:  Ebit Lew Didakwa Kerap Menghubungi & Menghantar Gambar Menunjukkan Kemaluan, Menurut Pengadu

Ujar Dayang, dia mahu memberi sepenuh tumpuan kepada album yang bakal keluar tidak lama lagi.

Saya dah 75 peratus siapkan lagu untuk album baru. Bulan puasa nanti saya cadang nak selesaikan semuanya. Tapi kalau ada tawaran yang bersesuaian, saya akan terima.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular