Tingkatkan Pakaian Solat Anda Dengan Trade-in Telekung Lama di Butik Siti Khadijah!

Shopee Sale


Telekung ni dah menjadi aksesori atau kelengkapan wajib buat setiap wanita Muslim. Islam kan menganjurkan keindahan, begitu jugalah dengan wanita yang sukakan kecantikan, pantang nampak telekung cantik, mesti nak bertukar-tukar.

Berita baik untuk penggemar telekung Siti Khadijah (SK), satu jenama yang tidak asing lagi di Malaysia, korang tahu tak Siti Khadijah kini tengah mengadakan kempen #Tradeinjer yang membolehkan korang tukar telekung yang lama dengan yang baru. Bestnya!

Trade-in jer & nikmati rebat sehingga RM50!

https://sitikhadijah.com/pages/trade-in-campaign

Haa..korang tahu tak, dengan kempen #Tradeinjer, korang boleh tukar telekung lama dengan yang baru. Yeay, bestnya!

Kalau ada telekung SK yang dah lama dan tak guna kat rumah tu, korang bolehlah hantar je dekat mana-mana butik SK berdekatan korang. Yang lagi best, dengan setiap telekung lama yang korang trade-in tu, korang berpeluang untuk dapatkan telekung baru berserta rebat RM50!

Takde telekung SK tapi nak trade-in? Boleh je..kalau telekung yang bukan jenama SK pun korang boleh trade-in dan dapatkan rebat bernilai RM10.

Eh..kempen ni berlangsung sampai 30 April 2024 ni je tau. Jadi, korang dah boleh lah mula asing dan kumpulkan telekung-telekung lama yang ada tu untuk #Tradeinjer!

MENARIK:  Anak Menggunakan Kunci Stereng Untuk Pukul Muka Ibu Ketika Sedang Tidur Nyenyak

Tapi sebelum nak trade-in tu, korang check dulu telekung-telekung tersebut menepati kriteria ataupun tidak. Haa..contohnya seperti di bawah ni:

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular