Tips Mudah Untuk Menyeimbangkan Kelembapan Kulit Agar Tidak Terlalu Berminyak Atau Kering!

Shopee Sale


Masalah kulit berminyak boleh terjadi kerana beberapa perkara seperti perubahan hormon, diet yang tidak seimbang dan faktor cuaca sehingga menyebabkan penghasilan sebum yang berlebihan, sekaligus meransang pertumbuhan jerawat di wajah korang.

Sementara kulit yang kering pula berpunca kerana kurang minum air, terdedah kepada penghawa dingin terlalu lama, mandi dengan air panas terlalu kerap dan macam-macam lagi.

Kesannya, kulit akan terasa tegang, merekah, mengalami gatal-gatal dan lebih parah lagi boleh menyebabkan kulit jadi bersisik.

Seimbangkan keperluan kulit wajah korang dengan Hada Labo Hydrating Lotion

Tak perlu dah susah-susah nak cuba macam-macam produk untuk capai kulit sihat dan seimbang, guna je Hada Labo Hydrating Lotion untuk kulit yang sihat dan berseri!

Antara kelebihan Hada Labo Hydrating Lotion

Mampu mengawal minyak dan pastikan kulit sentiasa terhidrat 

Formulasi unik Hada Labo Hydrating Lotion mampu mengimbangkan kandungan minyak dan air pada kulit agar kekal terhidrat. Maka, penghasilan sebum dapat dikawal lalu mengurangkan kesan cela serta mengecilkan pori.

Kaya dengan asid hialuronik

Hada Labo Hydrating Lotion diperkaya dengan lima jenis asid hialuronik (HA) termasuk HA besar, sederhana, dan super HA, nano HA dan HA difermentasi.

Mereka juga mengunakan teknologi khusus buat membahagikan HA ke dalam saiz molekul sempurna agar dapat menembusi setiap lapisan kulit supaya kulit korang kekal terhidrat untuk tempoh panjang sehingga lapan jam.

Berkesan untuk baiki penghadang kulit

HA Difermentasi yang digunakan dalam Hada Labo Hydrating Lotion merupakan bahan yang sangat popular dan diangkat sebagai HA nombor satu di dunia dalam kategorinya.

Ia berkesan untuk menguatkan penghadang kulit agar tidak mudah berjerawat dan menggalakkan penghasilan kulit yang lebih sihat.

Bantu capai kulit yang lebih mulus dan sihat 

MENARIK:  [VIDEO] Bella Astillah Teruja Dapat Motor Skuter Elektrik, Nombor Plat BELL4!

Campuran unik HA memastikan kulit korang bukan sahaja kurang berminyak malah ia bakal memperbaiki tekstur kulit agar lebih licin, sihat dan lebih berseri!

Bebas kandungan berbahaya

Hada Labo sentiasa komited dalam memastikan produk mereka bebas daripada bahan berbahaya seperti alkohol, paraben, pewangi, pewarna, minyak mineral, dan MIT demi keselamatan pengguna.

Sesuai untuk korang prep kulit sebelum make-up

Hada Labo Hydrating Lotion juga sesuai untuk dijadikan first-step routine sebelum korang mulakan make-up. Langkah ini membolehkan hasil solekan tahan lebih lama dan tidak cakey, ia juga membuatkan solekan korang terlihat lebih segar dan flawless!

Haa.. Siapa kata susah nak cantik? Korang hanya memerlukan Hada Labo Hydrating Lotion je tau! Ianya boleh didapati di rangkaian Guardian dan Watsons berhampiran korang ataupun pesan secara online di SINI.

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular