[VIDEO] Adira Bebel Dekat Anak Sebab Tak Pandai Kemas Katil, Ayat Terakhir Tu Win! – ‘Kalau Dapat Lelaki Kaya Tak Pe’

Shopee Sale


Di Instagram, penyanyi Adira Suhaimi mencuri tumpuan warganet berikutan memuat naik video membebel anak perempuannya yang tidak pandai mengemas katil dengan betul.

Dah sebati!

Menerusi video pendek tersebut, Adira kelihatan masuk ke dalam bilik tidur anaknya. Bukan itu sahaja, pelantun suara ‘Lara Lagi’ ini sempat mengajar anaknya tentang cara-cara untuk mengemas katil. Tambah Adira, sifat membebel sudah sebati dengan golongan ibu sekiranya anak-anak tidak mengikut tutur kata.

Membebel dengan mak-mak memang tak boleh nak pisah dah! Dah sebati dah!

Ujar Adira lagi, sewaktu kecil dia sudah pandai melakukan kerja rumah termasuk menggoreng telur. Oleh sebab itu, Adira berharap anak perempuannya itu pandai melakukan perkara yang sama walaupun usia mereka masih kecil.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen bersetuju dengan cara didikan Adira terhadap anak-anak. Lebih mencuri tumpuan, netizen turut terhibur apabila Adira dengan selamba mengeluarkan ayat ‘kalau dapat lelaki kaya tak pe’ sekiranya mereka tidak mahu melakukan kerja rumah seperti itu.

MENARIK:  Dahlia Rizal Sangkal Dakwaan Kulit ‘Flawless’ Sebab ‘Facial Treatment’ Semata – ‘Perlu Maintenance & Skin Care Juga’

Video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ??????? (@adira.suhaimi)

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular