[VIDEO] Ajai Puji Erema Berjaya ‘Hidupkan’ Lagu ‘Pelita Di Bawah Purnama’ – ‘Ini Antara Lagu Kegemaran Saya’

Shopee Sale


Ajai

Pengguna aplikasi TikTok pasti cukup sinonim dengan lagu berjudul Pelita Di Bawah Purnama nyanyian Erema yang sering jadikan muzik latar pada perkongsian yang dimuat naik di platform tersebut.

Pelita Di Bawah Purnama

Ajai

Menurut Ajai yang merupakan komposer lagu tersebut, ‘Pelita Di Bawah Purnama’ merupakan salah satu karya kegemarannya yang diterbitkan pada tahun 2005.

Malah, Ajai turut memuji kredibiliti yang ada pada Erema ketika merakamkan lagu tersebut yang disifatkan sebagai ‘memberi’.

Pelita Di Bawah Purnama antara lagu kegemaran saya. Lagu ini tercipta pada tahun 2005.

Artis yang menyanyikan lagu ini adalah Erema atau Dayang Erema. Saya percaya setiap artis yang saya ciptakan lagu, mesti mempunyai ‘seni’ tersendiri.

Begitu juga dengan Erima, dia sangat memberi dalam lagu ini dan mampu menghidupkan lagu ini.

Ajai berkongsi mengenai perkara itu menerusi hantaran di TikTok miliknya.

Dalam pada itu, Ajai turut memuji bait-bait lirik lagu tersebut yang merupakan hasil tulisan penulis lirik terkenal, Slen Fadzil.

Lirik lagu ini pula daripada Slen Fadzil, seorang penulis lirik yang bagus. Lagu ini punya class yang tersendiri. Nanti dekat konsert, kita nyanyi lagu ini sama-sama ya.

Sekadar info, Ajai akan mengadakan Konsert By Ajai & Mega Friends yang bakal diadakan di Megastar Arena, Kuala Lumpur pada 3 Ogos depan.

Video

" data-video-id="7377011639695969543">
MENARIK:  Keluar Dari Zon Selesa, Afif Tirmizie Teruja Nyanyi OST Drama Aksi ‘Polis Peronda’
@byajai ‘ Pelita Di Bawah Purnama ‘ antara lagu2 favourite ciptaan sy . Ianya tercipta pada tahun 2005 . Artisnya ialah ‘ Erima’ @dayangerema Setiap artis yg sy cipta lagunya, mesti punyai ‘ Seni ‘ tersenderi .. Mcm tu juga ‘ Erima’ dia memberi sgt2 dalam lagu ini & menghidupkan lagu ini . Liriknya pula oleh Slen @slenfadzil seorang penulis yg bagus . Lagu ini punyai classnye tersendiri . ? Nti kat Konsert .. kita nyanyi lagu ini sama2 ye. ? #byajai&megafriends #roadtobyajai #menaranetwork #wakethebabyrecords #byajai ? original sound – byajai

The following two tabs change content below.

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular