[VIDEO] ‘Alhamdulillah, Penyondol Atau Perampas Tetap Isteri Yang Sah’ – Para Isteri ‘Naik Darah’ Dengar Kenyatan Imani Dalam ‘Lelaki Itu’?

Shopee Sale


Umum mengetahui, drama ‘Lelaki Itu’ sudah memasuki fasa kemuncak di mana pelbagai konflik telah berlaku dalam kehidupan keluarga Sharifah Qaidah (Che Puan Sarimah Ibrahim) dan Syed Mirza (Datuk Adi Putra).

Terbaru, babak Imani (Fazura) mengeluarkan kenyataan membela nasib para penyondol berjaya mencuri tumpuan warganet di media sosial. Mana taknya, isu penyondol ini tengah menjadi topik ‘hot‘ sejak kebelakangan ini.

Tetap isteri yang sah

Menerusi klip video yang dikongsikan oleh Drama Sangat, Imani dilihat menjawab soalan wartawan berhubung haknya sebagai isteri meskipun digelar sebagai penyondol. Secara selamba, Imani mengatakan bahawa ‘penyondol atau perampas tetap isteri yang sah’.

Tidak pernah ada dalam hukum yang mengatakan penyondol atau perampas tidak berhak untuk menuntut haknya.

Selain watak Imani, watak Khairullah (Aedy Ashraf) dan Sharifah Batrisya (Hannah Delisha) sebelum ini turut membuat emosi penonton tidak stabil.

Mereka sendiri tertanya-tanya mengenai hukum perkahwinan yang dibina termasuk status anak yang di dalam perut Sharifah Batrisya memandangkan mereka sebenarnya adik beradik yang sama bapa dan berlainan ibu.

MENARIK:  [VIDEO] ‘Takut Dipandang Serong’ – Datuk Red Gementar Pulang Beraya Di Kampung Adira Suhaimi, Syukur Terima Banyak Sokongan

Video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV3 | TV9 Drama Squad (@dramasangat)

News Portal
News Portalhttps://worldbulletins.com
Latest trending news and shopping promotions

Similar Articles

ADVERTISEMENTShopee Sale
Exclusive
Home Living Promotions

Most Popular